مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری کرمان:
بالغ بر 90 درصد طرح جامع نان سالم در استان محقق شده است
اختصاصی/ زهرا موسیپور بیان کرد: یک سال از پایان سند امنیت غذایی (طرح از مزرعه تا سفره) مانده و شاید بتوانیم اعتراف کنیم بیش از 90 درصد اهداف سند محقق شده است. اگرچه به علت کمبودهای اعتباری بخشهایی از این سند اجرایی نشده اما تحقق این طرح، مطالبه استاندار کرمان و همچنین عموم مردم است و ما در حال پیگیری اجرای آن هستیم.
وی ادامه داد: یکی از این اسناد هفتگانه تحت عنوان نان سالم، سند از مزرعه تا سفره بود. طبیعتاً برای برخورداری از نان سالم، نیازمند این بودیم که در وهله اول اقداماتی در حوزه کشت گندم صورت گیرد که در این راستا مراحل کاشت، داشت و برداشت تحت کنترل درآمد. پس از آن مهمترین اتفاق، انتقال گندم به کارخانهها بود که قبل از آن شاهد بودیم ناوگان حمل و نقل فاقد معیارهای بهداشتی بودند اما خوشبختانه بهسازی و نوسازی در این بخش صورت گرفت.
از دیگر اقدامات انجام شده، در حوزه آسیابانی بود که در این زمینه هم تلاشهای فراوانی انجام و فضای فیزیکی و سیلوهای کارخانههای آرد بهسازی گردید.
موسیپور افزود: باور ما این است که هماکنون آرد استان کرمان استانداردهای لازم را از جهت موارد بهداشتی و میزان سبوس دارد. در همین راستا به منظور حفظ کیفیت آرد در استان، با واردات آرد سایر استانها به کرمان مقابله نمودهایم.
به گفته مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری کرمان، در راستای تحقق طرح جامع نان سالم اقداماتی هم در مرحله پخت نان صورت گرفته که از جمله آنها میتوان به استانداردسازی ناوگان حمل و نقل آرد و برندسازی واحدهای نانوایی اشاره نمود.
دبیر سیانت از حقوق شهروندی در بخش پایانی اظهاراتش گفت: بازرسان افتخاری ما، مردم عادی هستند که در صورت مشاهده هرگونه موردی از واحدهای نانوایی سطح استان، آن را به ستاد سیانت از حقوق شهروندی که در دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری مستقر است، انعکاس میدهند. در صورتی که شکایتی از واحدی اطلاع داده شود، بازرسان ما با هماهنگی دستگاهها وارد عمل شده و وضعیت واحد مورد نظر را مورد بررسی قرار خواهند داد. نان سالم حق مردم است. ما این حوزه را اجتماعی کردیم و در اولین فرصت به مطالبات شهروندان در حوزه نان رسیدگی میشود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|