توضیح مدیرکل شرکت غله البرز درباره کیفیت نان این استان
اختصاصی/ ولی گودرزوند چگینی در خصوص مباحثی که پیرامون کیفیت پایین نان در استان البرز مطرح میشود، گفت: در حال حاضر آردی که تحویل نانوایان استان داده میشود، کیفیت بالایی دارد و سایر آیتمهای دخیل در نان باید بررسی شود.
وی با تاکید بر اینکه مشکلی بابت کیفیت آرد در استان البزر وجود ندارد، افزود: حدود ۵۰ درصد از آرد نانوایان تهران از محل کارخانههای استان البرز تامین میشود.
چگینی ادامه داد: علاوه بر گندم تحویلی به کارخانهها و آرد تولیدی، آیتمهای دیگری هم در کیفیت نان دخیل هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند از جمله مهارت و حوصله نانوا در نحوه عملآوری خمیر که نقش بسیار مهمی در کیفیت نان ایفا میکند.
تاریخ: سه شنبه ٢١ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ١٤:٣٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|