رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور:
میزان مصرف نمک در نانهای سنتی از حد استاندارد تعیین شده بالاتر است
اختصاصی/دکتر هدایت حسینی گفت: پایش ما در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور نشان میدهد هنوز در واحدهای صنفی نان، میزان مصرف نمک نسبت به حد استاندارد تعیین شده بالاتر است اما مجموعاً روند رو به کاهش است و تلاش میکنیم میزان مصرف نمک در نان به حد استاندارد برسد.
حسینی ادامه داد: با همکاری سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو، میزان مجاز و استاندارد مصرف نمک در نان را به یک درصد رساندیم اما متأسفانه در حال حاضر نمک در برخی از نانهای سنتی از جمله بربری و لواش بیش از حد مجاز مصرف میشود و ما با همکاری این دو ارگان در حال کاهش میزان مصرف نمک در نان نسبت به حد تعریف شده در استاندارد هستیم.
تاریخ: سه شنبه ٢١ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|