صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  سومین مسابقه عکس خوشه برگزار می‌شود

  سومین دوره مسابقه "عکس خوشه" با موضوع گندم،آرد و نان و فرآوردهای وابسته، به منظور ایجاد انگیزه و بسترسازی لازم برای تولید آثار هنرمندانه عکاسی و با هدف فرهنگ‌سازی و اصلاح الگوی مصرف و کاهش ضایعات نان از روز دوشنبه، 20 خرداد ماه آغاز می‌شود.

            

به گزارش غلات نیوز از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، مسابقه‌ی عکس خوشه که سومین دوره‌ی آن به همّت شرکت بازرگانی دولتی ایران و همکاری خانه هنرمندان ایران و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود، درصد شاساندن اهمیّت و جایگاه نان به مردم از طریق جلب نگاه‌ها به این ماده غذای اصلی مردم است.
براساس این گزارش، سومین دوره مسابقه عکاسی فرایند تأمین از "مزرعه تا سفره" را به تصویر خواهد کشید و محورهای مسابقه شامل: مزارع گندم، خرید و فروش، حمل و نقل و نگه‌داری گندم، تولید و حمل و نگه‌داری آرد، نانوایی‌ها و واحدهای سنتی حجیم و نیمه حجیم) خرید، حمل و نگه‌داری نان، بهداشت و ضایعات نان و فرآوردهای گندم شامل: ماکارونی، بیسکویت، شیرینی، شکلات، و ضایع جانبی است.
این گزارش  می‌افزاید؛ علاقه مندان و هنرمندان عرصه‌ی هنرهای تجسمی (عکس) برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت Khooshe.Photographey  www.مراجعه کنند.

این گزارش حاکی است؛ این دوره از مسابقه، از 20 خرداد شروع خواهد شد و تا دیماه ادامه دارد و پس از معرفی آثار و برگزیدگان عکس، طی مرایم اختتامیه و برگزاری نمایشگاه به کار خود پایان خواهد داد.
این گزارش می‌افزاید؛ دومین دوره‌ی عکس خوشه سال گذشته و با حمایت سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران و با تلاش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران برگزار شد که از آثار متعدد ارسالی، 9 عنوان عکس برتر به مرحله پایانی مسابقه راه یافتند. در مراسم افتتاحیه به پدیدآوردگان این آثار جوایزی اهدا شد و 100 اثر بر جسته نیز طی یک هفته برای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته شد.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




ارائه سه نرخ برای یک محصول، زمینه فساد را فراهم می‌کند

اختصاصی/ رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران در خصوص خبری که مبنی بر کشف هزاران کیسه آرد یارانه‌ای دپو شده آلوده در کارگاه جنوب تهران منتشر شد، گفت: قطعا تا زمانی که برای یک محصول، سه نرخ متفاوت ارائه می‌شود، فساد جریان پیدا می‌کند.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۱۳۵ down
chf فرانک سويس ۴۲,۳۵۲ down
sek کرون سوئد ۴,۳۵۰ down
nok کرون نروژ ۴,۶۸۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۹۲ down
inr روپيه هند ۵۸۵ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۸۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۹۶۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۸۳۰ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۰ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ down
cad دلار کانادا ۳۱,۶۹۴ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۵۸۶ down
zar راند ۲,۸۵۶ down
try لير ترکيه ۷,۳۲۹ up
rub روبل روسيه ۶۵۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۰۹ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۷۲۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۵۱۶ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۶۶۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۲۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۳۸۹ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۸۷ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۸۱۲ down
cny یوان چين ۵,۹۲۵ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۳۸۹ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۵۰ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۳۰۸ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ eq
eur یورو ۴۶,۲۳۸ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۸۴۴ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۲۳۹ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۸۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۵۳۶ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۰,۲۷۰ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۷ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

اصلاح الگوی تولید و مصرف نان کامل با حضور باشگاه هواداران نان کامل در نمایشگاه ایبکس محقق شد:
آسیابانان نیاز به نگاه ویژه دولت دارند مدیرعامل کارخانه وحدت سراوان:
iran Grain الگویی از یک کنفرانس بین‌المللی غلات در ایران دکتر یزدجردی در گفت‌وگو با غلات نیوز:
کتاب صنعت نان در گذر زمان به همت مرشدگوهر منتشر می‌شود؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
آذر-غله
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.