کاهش 50 درصدی مصرف نمک در نان استان کرمان
اجرای طرح جامع تولید نان سالم مصرف نمک در نان کرمان را ۵۰ درصد کاهش داد.
نژادبیگلری بیان کرد: با اقدامات انجام شده مصرف نمک در استان نصف و بعضا تا یک سوم کاهش داشته است.
مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه در راستای استانداردسازی ناوگان حمل و نقل گندم، حمل و نقل ریلی در استان راهاندازی شده است افزود: در حمل و نقل ریلی آسیب کمتری به گندم وارد شده و با هزینه کمتر، حجم بالایی از گندم جابهجا میشود.
تاریخ: شنبه ٤ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ١٦:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|