صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  افزایش ۲۴ درصدی خرید گندم در سال جاری/احتکار کالاهای اساسی گزارش نشده است

  وزیر کشور و رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی با بیان این که بازارهای کشور از نظر کالاهای اساسی اشباع شده است، گفت: تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر احتکار کالاهای اساسی دریافت نکردیم.

            

به گزارش غلات نیوز از ایرنا؛عبدالرضا رحمانی در بیستمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گفت: درخواست ما از رسانه ها و جراید این است که در پخش اخبار بعد واقع بینی را مد نظر داشته باشند و اخبار مستند و موثر را منعکس کنند.
وی اظهار داشت: انعکاس اخباری که مبتنی بر شایعات و شنیده هاست، می تواند برای مردم دغدغه ایجاد کند. بنابراین تاکید وزارت کشور بر اطلاع رسانی به موقع، درست و پاسخگویی به ابهامات و شبهات در رسانه هاست.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: رسانه ها را رصد می کنیم و چنانچه اخباری در رسانه ها منتشر شود و به نوعی سیاه نمایی باشد، تذکر لازم را به آن رسانه خواهیم داد.
وزیر کشور تاکید کرد: مساله بعد، فضای بازار است که در شرایط کنونی باید از اصناف تشکر کنیم که با دولت همراهی می کنند و تلاش دارند کالاها را با شرایط و قیمت های مناسب به دست مردم برسانند، اما همچنان نگرانی هایی در افزایش قیمت ها جدای از دلایل واردات و به خصوص در نظام توزیع وجود دارد.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور تصریح کرد: تقاضای ما از بازاریان این است که در شرایط کنونی به فکر مردم و با دولت همکاری هایی لازم را داشته باشند و خودشان فضا را مدیریت کنند. از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز خواستاریم تا نظام توزیع را با لحاظ همه ظرفیت ها در توزیع از مبداء به مقصد طوری طراحی کنند تا مردم مشکلی نداشته باشند. امروز دسترسی همه مردم بر میادین مساوی نیست.
رحمانی فضلی ادامه داد: موضوع دیگر بحث پاسخگویی دستگاه های اجرایی است که در جلسه قبل نیز تذکر داده و قرار شد که همه دستگاه ها سخنگو داشته باشند و نسبت به اخبار و اطلاعات پاسخگو باشند و این پاسخگویی نباید به گونه ای باشد که پس از پخش اخبار، پاسخگویی انجام گیرد و پیشاپیش باید از مواردی که احساس نگرانی داریم پیشگیری کنیم و هم با تخریب هایی که در فضای مجازی اتفاق می افتد، مقابله کنیم.
وی گفت: بحث خودرو، شکر و ... نیز از موضوعاتی بودند که در نشست امروز درباره آنها بحث شد و بخش بسیار زیادی از مشکلاتمان به دلیل نبود مدیریت صحیح در فضای مجازی است.
وزیر کشور تاکید کرد: موضوع دیگر بحث کاغذ بود که از موارد بسیار پرمصرف در کشور است. باید بر روی ظرفیت تولید داخلی کاغذ حساب کنیم. گزارش ها نشان می دهد که ۵۰ درصد نیاز کاغذ کشور را می توان در داخل تولید کرد. این عدد بسیار خوبی است.
رحمانی فضلی تصریح کرد: باید مواد اولیه را وارد کنیم تا کارخانجات فعال شوند و تولید داخلی افزایش یابد که این موضوع باعث می‌شود هم تولید داخلی گسترش یابد و قیمت ها کاهش یابد و در کنار آن از جاهایی که استفاده گسترده ای از کاغذ دارند، خواهش می کنیم در عین حال که نظارت بر کیفیت می کنند و راهنمایی های هم دارند به دستگاه های ذیربط منتقل می سازند در مصرف کاغذ نیز صرفه جویی کنند و مصرف خود را مدیریت کنند.
وی گفت: مشکل دیگری که در حوزه کاغذ داریم بحث توزیع است. در گزارشی که هفته قبل از سوی مسئولان ذیربط در وزارت ارشاد ارائه شد نشان می دهد که برخی کاغذ هایی که وارد شده است در مجرای اصلی توزیع نمی شود و این موضوعی بود که در جلسه امروز هم برخی به آن اشاره کردند. همه باید کمک کنیم تا هم مشکلاتی که در ترخیص کاغذهای وارد شده وجود دارد، برطرف شود و هم کاغذ ها به چرخه مصرف وارد شوند.
رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور افزود: موضوع دیگر بحث بازار متشکل ارز بود که بانک مرکزی این موضوع را به عنوان یکی از ابزارهای مدیریتی خود مطرح کرد و توضیحاتی که در جلسه داده شد نشان از این دارد که کار کارشناسی خوبی بر روی آن در حال انجام است ولی لازمه آن این است که نسبت به اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب و همچنین پاسخگویی به شایعات بهتر ورود کنیم و ایجاد اعتماد در مردم و بخصوص کسانی که با این بازار متشکل کار می کنند و در کنار آن نظارت درست که همیشه در آن دچار مشکل هستیم، بهتر ورود کنیم.
رحمانی فضلی اظهار کرد: موضوع دیگر که در جلسه مورد بحث قرار گرفت بحث احتکار کالا بود که در این موضوع هم تعزیرات، هم اصناف و هم وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری استانداری ها و فرمانداری ها به این موضوع ورود کردند و امروز گزارشی با عنوان احتکار به عنوان یک مشکل و معضل در جامعه وجود ندارد و همه محصولات به اندازه است که نیاز به احتکار وجود ندارد ولی همچنان قوه قضائیه، تعزیرات و وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی هستند تا در کنار اصناف، این موضوع را رصد کنند و به مردم این اعتماد را بدهند که مایحتاج آنها به خوبی تهیه می گردد.
وی تاکید کرد: در برخی حوزه ها همچون فارس اقداماتی انجام شد که به خوبی منعکس نشده است که صدا و سیما و رسانه های استانی باید در اطلاع رسانی مطلوب آن اهتمام ورزند. موضوع سیل در کنار رحمتی که خداوند برای ایران داشت، مصیبتی را نیز در کشور به وجود آورد ولی در پی آن جلوه ای از وحدت، هماهنگی و مشارکت مردمی بود که این مهم بسیار ارزشمند است.
رحمانی فضلی ادامه داد: صدا و سیما در این حوزه خوب عمل کرد ولی باید تمام اقداماتی که انجام می‌شود به خوبی پوشش داده شود. خواسته ما از صدا و سیما و دستگاه های اجرایی این است که این موضوع را جدی بگیرند. هنوز در برخی شهرستانها با مشکل آب گرفتگی مواجه هستیم و این گونه نیست که مشکلات به صورت کامل حل شده باشد. فعلا از مرحله اول خارج شده ایم و وارد مرحله دوم شده ایم که مرحله بازسازی، نوسازی و تعیین خسارت هاست.
وی گفت: در این حوزه کارها به خوبی پیش می رود. روز چهارشنبه گذشته دولت مصوبه خوبی داشت. در حوزه شناسایی یا تامین وسایل زندگی در مناطق سیل زده به خوبی عمل کردیم و استان به استان اقلام را تحویل داده ایم و در حوزه تعمیرات کارها به سرعت در حال انجام است.
وزیر کشور افزود: خواهش من از همه عزیزانی که در این حوزه چه آسیب دیده اند و چه خسارت های جزیی داشته اند این است که رسانه ها نباید فضا را به گونه ای نشان دهند که فضای مناطق سیل زده به سمت ناامیدی حرکت کند. قول داده ایم که ظرف دو ماه آینده تمام تعمیرات انجام شود و تا عید سال آینده همه کسانی که منازلشان تخریب شده است خانه های جدید تحویل بگیرند.
وی اظهار کرد: در این مدت نیز اجاره بها را تامین می کنیم تا مردم بتوانند به صورت موقت در آنها سکونت یابند. حال در این شرایط نباید موضوعی مطرح شود که موجب نگرانی در مناطق سیل زده شود. دولت و همه دستگاه های اجرایی به شدت در حال پیگیری کارها هستند.
رحمانی فضلی تاکید کرد: موضوع مالیات اصناف مورد بحث قرار گرفت که خواهش ما از سازمان مالیات این است که در شرایط کنونی مراعات لازم را با اصناف داشته باشد و با تعامل و مذاکره به گونه ای عمل کنند که هم قانون انجام شود و هم مراعات حال مردم در این شرایط صورت گیرد.
رحمانی فضلی تصریح کرد: موضوع دیگر بحث گندم بود که امسال ۲۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خرید گندم داشته ایم و نسبت به بارندگی ها پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی این است که خرید گندم نسبت به سال گذشته حتما بهتر می‌شود و همه خریدهایی که انجام شده پرداخت هایش انجام می گیرد. نظر دولت هم در مورد این موضوع مثبت است و منابع تامین خواهد شد تا مبلغ خریدهای گندم پرداخت شود.
وزیر کشور با اشاره به اخبار و موضوعاتی مبنی بر اینکه گندم در کشور با قیمت های بالا خریداری می‌شود، گفت: برخی مصارف صنعتی گندم مورد نیاز خود را با ویژگی های خاص تامین می کنند که این موضوع مستلزم آن است که گندم مورد نیاز را با مبالغ بالاتری تامین کنیم و این موضوع به معنای انبار کردن گندم یا خدایی ناکرده قاچاق آن به خارج نیست.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٠٩

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...