رئیس اتحادیه نانوایان ایلام:
کیفیت نان از نگاه هرکس متفاوت است/ زنجیره غذایی نان از ابتدا تا انتها باید کنترل شود
اختصاصی/صادق پژوهان با اشاره به کیفیت متوسط آرد نانوایان ایلام گفت: پروسه تولید آرد از ابتدای ورود گندم به زنجیره غذایی نان باید به دقت تحت نظارت قرار گیرد تا آرد کیفی به دست نانوایان برسد. متاسفانه نان در میان مسئولین یک تعریف مشخص ندارد و نگاه هرکس به مقوله کیفیت متفاوت است
پژوهان ادامه داد: کیفیت نان ایلام طبق اعلام کارگروه گندم آرد و نان استان جزو 10 رتبه اول قرار دارد.
وی با اشاره به عواملی که در کیفیت نان نقش دارد گفت: نوع بذری که کشت می شود تا پروسه نگهداری گندم، فرایند استحصال آرد و مهارت نانوا در پخت در کیفیت نان اثرگذار هستند.
تاریخ: سه شنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|