مدیر کنترل کیفی کارخانه آرد باختر ارومیه:
برای افزایش کیفیت آرد چارهای جز کاهش سبوس نداریم!
اختصاصی/ مینا عیانی گفت: استاندارد میزان سبوس برای نانهای لواش و تافتون ۱۲ درصد است اما با توجه به ضعف شبکه گلوتنی گندمهای دریافتی ما و اعلام نارضایتی از سوی نانوایان، چارهای جز کاهش سبوس نداریم زیرا در شرایطی که گندم گلوتن پایینی دارد اگر درصد سبوس آرد بالا باشد، کیفیت آرد افت خواهد کرد.
عیانی با بیان اینکه متاسفانه به واحدهای تولیدی آرد در استان آذربایجان غربی اجازه استفاده از اصلاحکنندههای آرد داده نمیشود، گفت: قطعا قدم اول برای افزایش کیفیت آرد، در اختیار داشتن گندم کیفی است تا زمانی که کارخانهها به گندم کیفی دسترسی نداشته باشند، در تولید آرد باکیفیت نیز محدودیت دارند.
تاریخ: دوشنبه ١٦ ارديبهشت ١٣٩٨ ساعت: ٠٨:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|