کاهش کیفیت نان در یاسوج
اختصاصی/رئیس اتحادیه یاسوج از پایین بودن کیفیت آرد و کاهش کیفیت نان در شهرستان یاسوج خبر داد.
رحمانی ادامه داد: در مجموع، سه واحد آردسازی در استان کهگیلویه و بویراحمد فعال است که دو کارخانه کیفیت پایین و یکی از کارخانهها کیفیت مطلوبی دارد اما متاسفانه از کارخانه مطلوب در سامانه برای نانوایان یاسوج سهمیهای تعریف نشده است.
رئیس اتحادیه نانوایان یاسوج با بیان اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد در ارتقای کیفیت آرد با ما همکاری نمیکنند، اظهار کرد: 50 درصد از کیفیت نان به مواد اولیه (آرد) برمیگردد که متاسفانه پایین بودن سطح کیفیت آرد در یاسوج، توان تولید نان باکیفیت را از نانوایان ما گرفته است.
تاریخ: دوشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ٠٠:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|