مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2:
به دنبال ارتقاء رتبه نانوایان هستیم/ تنها 2 درصد نانوایان درجه یک هستند
اختصاصی/ سیدمحمد جعفری با بیان اینکه در دو گام به دنبال ارتقاء سطح درجه نانوایان استان هستیم، اظهار کرد: آموزش نانوایان و ارائه تسهیلات بهسازی و نوسازی برای واحدهای خبازی در دستور کار ما قرار گرفته است.
جعفری با بیان اینکه در درجهبندی واحدهای نانوایی، فرایندی استاندارد که به منظور ارتقاء کیفیت، ایجاد انگیزه و حرکت به سمت معیارهای استاندارد تعریف شده، لحاظ خواهد شد، گفت: متأسفانه در آخرین درجهبندی صورت گرفته، وضعیت مشاهده شده از واحدهای نانوایی استان خوب نبوده و ما در تلاش هستیم سطح رتبه نانوایان را در استان ارتقاء دهیم.
مدیرعامل شرکت غله منطقه 2 افزود: طبق آخرین درجهبندیهای صورت گرفته، حدود 2 درصد نانواییها درجه یک ، 23 درصد درجه 2، 51 درصد درجه 3 و 24 درصد درجه 4 هستند.
جعفری گفت: با توجه به نتایج به دست آمده، در دو گام به دنبال ارتقاء درجه نانواییهای استان اقدام خواهیم نمود که از طریق آموزش نانوایان و ارائه تسهیلات نوسازی و بهسازی صورت خواهد گرفت. به منظور اجرای این طرح هم اکنون سه شهرستان فریدونکنار، سوادکوه شمالی و نکا به عنوان پایلوت قرار گرفتهاند.
تاریخ: سه شنبه ١٨ دی ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٤٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|