نانوایان بوئین زهرا:آرد کیفیت ندارد
کارخانههای قزوین: نانوایان ناتوانی خود در پخت نان باکیفیت را به گردن آرد میاندازند
اختصاصی/در کنار همه عوامل نقشآفرین در تولید نان باکیفیت، ماده اولیه (آرد) نقشی اساسی در کاهش و یا افزایش کیفیت نان دارد. به گفته نانوایان دولتیپز بوئین زهرا، کیفیت آرد این شهرستان پایین بوده و به دلیل سست بودن مجبورند مصرف نمک را از حد مجاز بالاتر ببرند که متاسفانه به همین دلیل جرایم سنگین برایشان اعمال میشود.
وی ادامه داد: بارها در شورای آرد و نان شهرستان این معضل را مطرح و از مسئولین درخواست پیگیری کردهایم اما متاسفانه مسئولین محترم به جای اینکه به فکر کیفیت آرد باشند، به اعمال جرایم شدیدتر برای نانوایان میپردازند!
رئیس اتحادیه نانوایان بوئین زهرا افزود: کارخانهها دلیل این مساله را کیفیت پایین گندمهای محلی استان قزوین میدانند.
اما کارخانههای استان قزوین، سست بودن آرد را ناشی از گلوتن و ایندکس پایین گندمهای دریافتی دانسته و میگویند فقط نانوایان منطقه بوئین زهرا هستند که مساله پایین بودن کیفیت آرد را مطرح میکنند و تاکنون اعتراضی مبنی بر کیفیت پایین آرد از سایر نقاط استان انعکاس داده نشده است.
کارخانههای استان قزوین معتقدند متاسفانه برخی نانوایان اطلاعات فنی چندانی در خصوص کیفیت آرد در اختیار نداشته و تجربه و مهارت کافی نیز در پخت نان ندارند و ناتوانی خود در پخت نان باکیفیت را به گردن بیکیفیتی آرد میاندازند!
یکی از مدیران آردسازی استان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: نانوایان تقاضای آردی با گلوتن ۳۰ و ایندکس ۷۰ به بالا دارند که آردی با این مشخصات فقط با گندم خارجی و یا گندمهای گلستان، خوزستان و فارس به دست میآید. ما در حال حاضر صرفا گندمهای محلی استان قزوین را تبدیل به آرد میکنیم و این در حالی است که گندمهای قزوین سطح کیفی متوسطی دارند.
اما در خصوص این مساله به سراغ شرکت غله و خدمات بازرگانی استان رفتیم که ودود ایرانیان، مدیرکل غله استان ضمن بیان اینکه اعتراضی از سوی نانوایان بوئین زهرا در خصوص کیفیت پایین آرد به شرکت غله منعکس نشده و این مساله باید پیگیری شود، خاطرنشان کرد: در اولین فرصت این مساله را با بازرسی از کارخانههای آرد و واحدهای نانوایی معترض حتما پیگیری خواهیم نمود.
تاریخ: دوشنبه ١٧ دی ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٥٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|