آموزش تمایلات گوناگون در شیرینیپزی
اختصاصی/ امروزه مردم در مورد غذا اطلاعات بیشتری را نسبت به گذشته کسب میکنند. برنامههای تخصصی نانوایی و شیرینیپزی در کانادا بسیار پیشرفت کرده و واحدهای جدیدی را ایجاد نموده تا هنرجویان بتوانند در این زمینه پیشرفت کرده و گواهینامههای تخصص را دریافت کنند. آنها پخت محصولات کلاسیک را نیز فرا میگیرند.
وی در ادامه میگوید: در طول پنج سال گذشته، ما تغییرات زیادی را به برنامههای آموزشیمان وارد کردهایم و هدفمان این است که هنرجویان را برای کار آماده کنیم. دیگر در این کلاسها از خامه و مرباهای از قبل آماده شده استفاده نمیشود و همه چیز 100 درصد از اول آماده میگردد. زمانی که موقعیت فراهم باشد نیز از محصولات داخلی و محلی استفاده میشود. برای مثال در ترم سوم، هنرجویان نه تنها یاد میگیرند که چگونه به تولید نانها و شیرینیهای سنتی بپردازند بلکه پخت ساندویچ، سوپ و سالاد را نیز فرا میگیرند.
آموزشگاه تکنولوژی جنوب آلبرتا نیز مقدمهای بر آموزش پخت محصولات نانوایی و شیرینیها را به برنامه دو ساله آموزش خود افزوده است. سیندی فیندلی، رئیس بخش هنر پخت شیرینی و نان بیان میکند: ما این کار را برای افزایش مهارت هنرجوها و اینکه بتوانیم تجربیات آنها را افزایش دهیم، انجام دادیم. یکی از آموزشهای کلیدی که ما ارائه میکنیم، روی مهارت استفاده از چاقو تمرکز دارد. هنرجویان درمورد انواع گوناگون چاقوها و اینکه چه چاقویی برای انجام چه کاری مناسب است، آموزش میبینند. هنرجویان همچنین واحدهایی را برای مدیریت روابط با مشتری میآموزند و برای اینکه مهارتهای ارتباط با مشتریشان افزایش پیدا کند، به رستورانی فرستاده میشوند تا در مورد خدمات به مشتریان و اینکه کار در مقابل مشتری به چه شکل است، تجربه کسب کنند.
کالج SAIT اخیرا واحدهای خود را در زمینه شکلات نیز گسترش داده است. هنرجویان به تولید شکلاتهای مخصوص به خود میپردازند. برای پروژه نهایی نیز آنها تولید نگهدارندههای خانگی را فرا میگیرند. در مدرسه خصوصی مونترال مایسون نیز روال به این گونه است که هنرجویان در ابتدا مقدمهای بر شیرینیها را آموزش میبینند و بعد از آن، رازهایی در مورد نان را خواهند آموخت و در مورد شکلات و استفادههای آن در ترافلها، آبنباتها و کیکها نیز آموزشهایی داده میشود.
Faure فرانسوی، مدرسه شیرینیپزی خود را در سال 2013 افتتاح کرد. تقریبا در هر ماه، این مدرسه میزبان سرآشپزی است تا متدهای مختلف را آموزش دهد و در حالی که هنرجوهایش درست کردن شیرینیهای کلاسیک را آموزش میبینند، آنها را تشویق میکند تا در کارشان خلاقیت داشته باشند.
وی بیان میگوید: هر یک از هنرجویان ما دارای فرهنگ متفاوتی هستند و این مساله روی آنها تاثیر میگذارد. نقش من در اینجا این است که یک تکنیک مشابه را به آنها آموزش دهم و همچنین آنها را تشویق کنم تا تاثیری را که فرهنگ روی آنها میگذارد، روی محصولاتشان اعمال کنند. همانطور که میدانید، آموزش نقش مهمی را در رشد یافتن یک نانوا یا شیرینیپز ماهر بازی میکند. در کانادا، انتخاب مدرسه و برنامه مورد نظر بستگی به تمایل هنرجو و هدف نهاییاش دارد.
تاریخ: چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧ ساعت: ١١:١٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|