صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  آموزش تمایلات گوناگون در شیرینی‌پزی

  اختصاصی/ امروزه مردم در مورد غذا اطلاعات بیشتری را نسبت به گذشته کسب می‌کنند. برنامه‌های تخصصی نانوایی و شیرینی‌پزی در کانادا بسیار پیشرفت کرده و واحدهای جدیدی را ایجاد نموده تا هنرجویان بتوانند در این زمینه پیشرفت کرده و گواهینامه‌های تخصص را دریافت کنند. آن‌ها پخت محصولات کلاسیک را نیز فرا می‌گیرند.

            

مدرسه آشپزی در کالج George Brown در تورنتو، با دوره‌ای یک ساله به اعطای گواهینامه یا با دوره دو ساله به اعطای دیپلم در زمینه تولید محصولات قنادی می‌پردازد. جنیفر لاکان، مربی شیرینی‌پزی این دوره‌ها بیان می‌کند: دوره‌های دوساله این کالج بسیار پیشرفته است و در سال دوم، آموزش‌هایی بر اساس مهارت‌های به دست آمده در سال اول داده می‌شود.
وی در ادامه می‌گوید: در طول پنج سال گذشته، ما تغییرات زیادی را به برنامه‌های آموزشی‌مان وارد کرده‌ایم و هدفمان این است که هنرجویان را برای کار آماده کنیم. دیگر در این کلاس‌ها از خامه و مرباهای از قبل آماده شده استفاده نمی‌شود و همه چیز 100 درصد از اول آماده می‌گردد. زمانی که موقعیت فراهم باشد نیز از محصولات داخلی و محلی استفاده می‌شود. برای مثال در ترم سوم، هنرجویان نه تنها یاد می‌گیرند که چگونه به تولید نان‌ها و شیرینی‌های سنتی بپردازند بلکه پخت ساندویچ، سوپ و سالاد را نیز فرا می‌گیرند.
آموزشگاه تکنولوژی جنوب آلبرتا نیز مقدمه‌ای بر آموزش پخت محصولات نانوایی و شیرینی‌ها را به برنامه دو ساله آموزش خود افزوده است. سیندی فیندلی، رئیس بخش هنر پخت شیرینی و نان بیان می‌کند: ما این کار را برای افزایش مهارت هنرجوها و اینکه بتوانیم تجربیات آن‌ها را افزایش دهیم، انجام دادیم. یکی از آموزش‌های کلیدی که ما ارائه می‌کنیم، روی مهارت استفاده از چاقو تمرکز دارد. هنرجویان درمورد انواع گوناگون چاقوها و اینکه چه چاقویی برای انجام چه کاری مناسب است، آموزش می‌بینند. هنرجویان همچنین واحدهایی را برای مدیریت روابط با مشتری می‌آموزند و برای اینکه مهارت‌های ارتباط با مشتریشان افزایش پیدا کند، به رستورانی فرستاده می‌شوند تا در مورد خدمات به مشتریان و اینکه کار در مقابل مشتری به چه شکل است، تجربه کسب کنند.
کالج SAIT اخیرا واحدهای خود را در زمینه شکلات نیز گسترش داده است. هنرجویان به تولید شکلات‌های مخصوص به خود می‌پردازند. برای پروژه نهایی نیز آن‌ها تولید نگهدارنده‌های خانگی را فرا می‌گیرند. در مدرسه خصوصی مونترال مایسون نیز روال به این گونه است که هنرجویان در ابتدا مقدمه‌ای بر شیرینی‌ها را آموزش می‌بینند و بعد از آن، راز‌هایی در مورد نان را خواهند آموخت و در مورد شکلات و استفاده‌های آن در ترافل‌ها، آبنبات‌ها و کیک‌ها نیز آموزش‌هایی داده می‌شود.
Faure  فرانسوی، مدرسه شیرینی‌پزی خود را در سال 2013 افتتاح کرد. تقریبا در هر ماه، این مدرسه میزبان سرآشپزی است تا متدهای مختلف را آموزش دهد و در حالی که هنرجوهایش درست کردن شیرینی‌های کلاسیک را آموزش می‌بینند، آن‌ها را تشویق می‌کند تا در کارشان خلاقیت داشته باشند.
وی بیان می‌گوید: هر یک از هنرجویان ما دارای فرهنگ متفاوتی هستند و این مساله روی آن‌ها تاثیر می‌گذارد. نقش من در اینجا این است که یک تکنیک مشابه را به آن‌ها آموزش دهم و همچنین آن‌ها را تشویق کنم تا تاثیری را که فرهنگ روی آن‌ها می‌گذارد، روی محصولاتشان اعمال کنند. همان‌طور که می‌دانید، آموزش نقش مهمی را در رشد یافتن یک نانوا یا شیرینی‌پز ماهر بازی می‌کند. در کانادا، انتخاب مدرسه و برنامه مورد نظر بستگی به تمایل هنرجو و هدف نهایی‌اش دارد.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧        ساعت:     ١١:١٦

 


خروج




دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...