برگزاری اولین همایش بزرگ طرح جامع نان سالم در استان کرمان
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز ، به مناسبت چهارمین سال اجرای سند امنیت غذایی نان همایشی با عنوان طرح جامع نان سالم از مزرعه تا سفره به منظور تکریم و تجلیل از مجریان این طرح امروز در استان کرمان برگزار شد.
ابتدا دکتر نژادبیگلری، مدیرکل شرکت غله وخدمات بازرگانی استان کرمان در خصوص صفر تا صد طرح جامع نان سالم که از سال ۹۴ در استان کرمان رونمایی و وارد فاز اجرایی شده به ارائه سخنرانی پرداخت و در خصوص بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت، استاندارد سازی ناوگان حمل و نقل، حمایت از توسعه و بهبود سیلوها، ارتقا پروسه آردسازی و افزایش کیفیت آرد و ارتقا بهداشت و کیفیت نان به عنوان ۵ هدف اصلی طرح جامع نان سالم توضیح داد و از تمامی سازمان های مرتبط در اجرای این طرح تقدیر و تشکر نمود.
در ادامه دکتر طباطبایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان با اشاره به تعاملات میان مرکز بهداشت و شرکت غله وخدمات بازرگانی استان کرمان گفت: کاهش نمک مصرفی در تولید نان از اقدامات مرکز بهداشت استان بوده و کرمان اولین استانی است که مصرف نمک را در صد کیلوگرم آرد به۶۰۰ گرم رسانده است.
وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته از سوي مرکز بهداشت استان در راستای افزایش سطح بهداشت نانوایی ها، کاهش افزودنی های غیرمجاز و افزایش کیفیت آرد اشاره نمود.
در بخش بعدی، سعیدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان ضمن تقدیر از مدیریت شرکت غله و خدمات بازرگانی استان به دلیل پیگیری های انجام شده در راستای تحقق بخشیدن به طرح جامع نان سالم به عملکرد سازمان جهاد کشاورزی در راستای این طرح اشاره نمود و در این باره گفت: در حوزه تولید گندم علی الخصوص در راستای توزیع بذر مرغوب، کنترل آفات، نگهداری گندم و ورود کمباین های جدید به منظور کاهش تلفات گندم اقدامات خوبی صورت گرفته است.
پروفسور زاهدی، نماینده مردم کرمان و حسن پور ، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش حضور داشتند که پروفسور زاهدی به ارائه سخنرانی پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: این اتفاق خوبی است که شرکت غله و خدمات بازرگانی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره استاندارد و جهاد کشاورزی نزدیک به هم بوده و با نظارت استانداری یک تیم موفقی را تشکیل داده اند و همین مساله نیز منجر به موفقیت طرح جامع نان سالم بوده است.
همچنین ملانوری، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمان در این همایش ضمن ارائه توضیحاتی کلی در خصوص۵ هدف اصلی طرح جامع نان سالم تصریح کرد: طرح جامع نان سالم از مزرعه تا سفره طرح بسیار خوبی است و اجرای طرح رتبه بندی، رقابت سالمی را میان نانوایان ایجاد کرده است ضمن اینکه در استاندارد سازی ناوگان حمل و نقل و بهسازی سیلوها اتفاقات خوبی رخ داده و مجموعه این عوامل موجب افزایش کیفیت آرد و نان شده است.
وی افزود: دولت متولی اصلی تامین نیازهای اساسی مردم است و ما همیشه در این زمینه تاکید داریم که کالاهای اساسی مردم به خوبی تامین شوند بالاخص نان که خوشبختانه در استان کرمان به خوبی تامین می شود.
در بخش پایانی همایش به مدیران کل استانداری کرمان، ۱۳ فرماندار فعال شهرستان های استان، مدیران کل و معاونت های مرتبط، مدیران شرکت های حمل و نقل خلیج فارس وآبادان شعبه کرمان و نیز یک راننده نمونه لوح تقدیر و تندیس اعطا شد.
همچنین از معاونت فنی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۶ کشور، مدیران کارخانه هاي آرد و رئیس انجمن صنفی کارخانه هاي آرد استان و اعضای کارگروه پایش طرح از مزرعه تا سفره تقدیر به عمل آمد.
ضمن اینکه چهار کمباین دار نمونه، چهار کشاورز نمونه از شمال و جنوب استان و نیز نانوایان نمونه هم در این همایش مورد تقدیر قرار گرفتند.
تاریخ: پنج شنبه ٢٤ آبان ١٣٩٧ ساعت: ١٩:٤٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|