شورترین نان ایران در یزد
اختصاصی/طبق تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، در حال حاضر مصرف نمک در تولید نان استان یزد بسیار بیش از حد مجاز است.
وی افزود: در این سند، 5 گام اساسی دنبال میشود؛ گام نخست، تامین بذر مناسب و آموزش کشاورزان است که بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است، گام دوم پایش نظارت و نمونهبرداری از میزان نمک مصرفی در نانواییهاست که بر عهده وزارت بهداشت است، گام سوم خرید گندم باکیفیت و نگهداری در سیلوهای استاندارد است که طبق این سند بر عهده شرکت غله گذاشته شده، گام چهارم رعایت خواب گندم در کارخانههای آردسازی و رعایت مدت زمان استراحت آرد در واحدهای نانوایی است که نظارت بر آن بر عهده سازمان غذا و دارو است و گام نهایی نظارت بر کارخانههای آرد و بهسازی و نوسازی تکنولوژی آرد است که بر عهده سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد گذاشته شده است.
جعفری گفت: جلسه کمیته هر ماه به میزبانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد با حضور همه کسانی که در فرایند تولید نان به عنوان ناظر و مجری هستند، برگزار میشود و دستگاههای مختلف، گزارشهایشان را از روند اجرای این سند در سطح استان، انعکاس میدهند.
مدیرگروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی استان یزد خاطرنشان کرد: همچنین به منظور اصلاح استاندارد نمک در سطح استان اقدام کردیم. در این راستا میزان نمک درگذشته طبق استاندارد 8/1 درصد در 100 گرم نان بود که درحال حاضر آن را به یک درصد در 100 گرم نان رساندهایم.
تاریخ: سه شنبه ١ آبان ١٣٩٧ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|