سمینار علمی و آموزشی نان حجیم در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
اختصاصی/ شانزدهم اکتبر (۲۴ مهرماه۹۷) به مناسبت تاسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، فائو، به نام روز جهانی غذا و نان ثبت شده است.
این سمینار تخصصی به همت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و با حضور مسئولین، دست اندرکاران و فعالان صنعت گندم، آرد و نان برگزار گردید که با استقبال بسیار خوبی از سوی نانوایان حجیم و نیمه حجیم روبهرو گشت.
در این سمینار تخصصی به عوامل مؤثر بر کیفیت نان، نقش بهبوددهندهها و خمیرترشهای لاکتیکی در ارتقاء کیفیت نان، قوانین حقوقی مربوط به صنف نانوایان، مشکلات گندم، آرد و نان و چالشهای پیرامون فرایند پخت نان و همچنین موارد روانشناسی از جمله تکنیکهای نوین مشتریمداری اشاره شد.
ضمن اینکه برخی از شرکتهای فعال در حوزه ماشینسازی و بهبوددهندهها نیز در حاشیه این سمینار به ارائه نوآوریها و تکنولوژی محصولات خود پرداختند. دکتر نورافشان، مدیر شرکت دانشبنیان وارنا، یکی از سخنرانان این همایش بود که به ارائه سخنرانی تخصصی درباره ویژگیهای دانه گندم پرداخت.
دکتر هدایت حسینی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، توضیحاتی در راستای جنبههای تغذیهای نان در ایران ارائه نمود.
مهندس حدائق، مدیر تحقیق و توسعه ثمین نان سحر هم به عوامل موثر بر کیفیت نان اشاره کرد.
دکتر رضوی، استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران و رئیس قطب علمی فناوری غذاهای فراسودمند در کشور، یکی دیگر از سخنرانان این سمینار تخصصی آموزشی بود که به نقش خمیرترشهای لاکتیکی در افزایش کیفیت نان اشاره نمود.
دکتر نخچیان، استادیار دانشگاه تریت حیدریه درخصوص نقش بهبوددهندهها بر ارتقاء کیفیت نان، به ارائه توضیحاتی پرداخت و شکیبافرد، مشاور حقوقی اتحادیههای نانهای حجیم و نیمه حجیم هم درباره آشنایی با نحوه صحیح تنظیم روابط حقوقی با پرسنل در صنف نانوایان صحبت کرد.
دکتر یزدجردی، رئیس کانون انجمنهای صنفی صنایع آرد ایران از دیگر سخنرانان این سمینار بود که بر مشکلات گندم، آرد و نان و بررسی مشکلات پخت نان تاکید کرد و به ارائه راهکارهایی در راستای رفع این موانع و مشکلات پرداخت.
مهندس الهام نجفزاده، مدیر محصولات نانوایی گلنان پوراتوس و پیام کاشانی، مدیر اجرایی شرکت گازسو و مدیرعامل شرکت مانا پارس، از دیگر سخنرانان سمینار علمی و آموزشی نان حجیم و نیمهحجیم، کسب و کار و تغذیه بودند.
همچنین تکنیکهای نوین مشتریمداری از سوی دکتر فتوت، مدیرعامل موسسه روانشناختی کاریزما مشاور به افراد حاضر در این سمینار بیان شد.
در بخش پایانی، مهندس کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم، مشکلات و دغدغههای نانوایان را به مسئولین دولتی حاضر در سمینار خاطرنشان نمود و نیز به ارائه برنامههای آتی اتحادیه برای نانوایان این صنف پرداخت.
تاریخ: چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|