مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد بیژن بجنورد:
وزارت بهداشت متولی برخورد با افزودن سبوس جداگانه به نان است
اختصاصی/ نارملا مهرپویا گفت: متاسفانه در اغلب واحدهای نانوایی بجنورد، سبوس پس از مرحله تخمیر به خمیر اضافه میشود. این عمل بسیار خطرناک بوده و مانع جذب کلسیم و آهن در بدن خواهد شد لذا باتوجه به اهمیت مساله، وزارت بهداشت و درمان به عنوان متولی اصلی این امر باید هرچه سریعتر برای مقابله با این اقدام نادرست در واحدهای نانوایی وارد عمل شود.
مهرپویا با تاکید بر اینکه اشاعه فرهنگ مصرف نان سبوسدار در بجنورد نیازمند ورود رسانهها با همکاری دستگاههای متولی است، بیان کرد: رسانههای گروهی و مطبوعات، اعم از رادیو و تلویزیون به واسطه ارتباط مستقیمی که با مردم دارند، باید آنها را نسبت به مضرات نانهای سفید و فواید نانهای سبوسدار آگاه کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه نصب بنر در واحدهای نانوایی در راستای فواید نان سبوسدار در معرض دید مردم قرار گرفته و میتواند در فرهنگسازی موثر باشد، افزود: بسیاری از مردم سبوس را میشناسند اما استفاده صحیح از آن را نمیدانند. لذا مردم باید آگاه شوند که مصرف سبوس به تنهايي صحيح نيست و سبوس در نان حتما باید در خمیر مرحله تخمیر را طی کند.
تاریخ: يکشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٧ ساعت: ١٢:١٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|