بهبوددهنده رازی در راستای حفظ سلامت جامعه تلاش میکند
اختصاصی/ شرکت بهبوددهنده رازی در 4سال فعالیت خود به موفقیت چشمگیری در زمینه ارائه اصلاحکنندههای آرد دست یافته است. این شرکت تاکنون با 212 کارخانه آردسازی در کشور همکاری داشته و بیشترین مشتری را در میان شرکتهای بهبوددهنده ایران به خود اختصاص داده است.
شرکت بهبوددهنده رازی همچنین موفق به صادرات محصولات خود به کشورهای افغانستان و عراق شده و امروزه این کشورها مصرفکننده اصلی بهبوددهنده این شرکت هستند.
این مجموعه در سطح بینالمللی با کشورهای زیادی همکاری دارد و همچنان در حال گسترش حوزه فعالیت خود فراتر از مرزهای داخلی است.
شرکت بهبوددهنده رازی در تولیدات خود از مواد ارگانیک استفاده میکند و بالاترین حجم تولید بهبوددهنده را در ایران دارد.
احمدرضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت بهبوددهنده رازی در گفتوگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: صنعت بهبوددهنده جزو صنایعی است که به تازگی وارد ایران شده و به مراتب میزان استفاده از بهبوددهندهها در میان کارخانههای آرد در طی این سالها رو به افزایش است. البته مجموعه بهبوددهنده رازی در طی این سالها تلاش کرده تا کارخانههای آردسازی را با برگزاری دورههای آموزشی برای آسیابانان و ارائه مقالات تخصصی آگاه سازد.
بهبوددهنده رازی همچنان روی مباحث مربوط به خاصیت بهبوددهندهها و واکنش آنزیمها به مطالعه و تحقیق میپردازد.
سلیمانی در ادامه با بیان اینکه صنعت بهبوددهنده در ایران تاکنون به شکل سنتی اداره شده است، اظهار کرد: متاسفانه درصد کمی از شرکتهای تولیدکننده بهبوددهنده در کشور مجهز به تجهیزات مدرن آزمایشگاهی هستند و بهبوددهنده رازی مفتخر است که تمام تکنولوژی مورد نیاز صنعت بهبوددهنده را به کشور وارد کرده است و در این زمینه همگام با تکنولوژی روز گام برمیدارد.
مدیرعامل شرکت بهبوددهنده رازی در بخش دیگری از اظهاراتش صنعت بهبوددهنده را شاخهای از صنعت داروسازی غلات خواند و گفت: تولیدکنندگان بهبوددهنده مانند پزشکانی هستند که برای بیمار دارو تجویز میکنند و در صورتی که پزشک شناختی از مشکل بیمارش نداشته باشد، قادر به تجویز داروی مناسب نخواهد بود. به عبارتی دیگر تولیدکنندگان بهبوددهندهها برای رفع مشکلات آرد و نان در کشور باید از شناخت و آگاهی لازم راجع به دانه گندم برخوردار باشند.
سلیمانی با بیان اینکه صنعت بهبوددهنده میتواند به سلامت مردم کمک کند، اظهار کرد: متاسفانه در یک بازه زمانی، نانوایان به مصرف افزودنیهای غیرمجاز و خطرناک در تولید نان روی آوردند و آسیبهای بسیاری ناشی از این مساله به جامعه وارد شد و هیچکس به این مساله مهم توجهی نکرد. شرکت بهبوددهنده رازی تلاش میکند جوش شیرین و بلانکیت (جوهر قند) را که متاسفانه در تولید نان مورد استفاده قرار میگیرد و برای سلامت جامعه بسیار مضر است، حذف و افزودنیهایی سالم، طبیعی و استاندارد را جایگزین نماید.
تاریخ: شنبه ١٠ شهريور ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|