مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد:
نیاز به گندم استان گلستان برای تولید آرد کیفی در یزد ضروری است
اختصاصی/ محمد پایدار اردکانی با اشاره به اینکه استان یزد با مشکل کیفی گندم دست و پنجه نرم میکند، اظهار کرد: هرچند مجوزهای خوبی در حوزه گندم دوروم دریافت کردهایم اما نوع پخت در استان یزد به شیوه تافتون تنوری و به شکل نیمه حجیم است لذا نانوایان نیاز به آردی باکیفیت بالا خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: بر اساس برآوردهایی که جهاد کشاورزی در سال جاری داشته، میزان برداشت احتمالی گندم 25 هزار تن اعلام شده اما با توجه به مشکلاتی که در پی خشکسالی ایجاد شد و نیز مشکلاتی که در خصوص تامین نهادههای دامی رخ داد و به اجبار بخشی از گندمها به سمت مصرف دام و طیور انتقال یافت، میزان برداشت و تحویل گندم تا این لحظه بالغ بر 5 هزار و 500 تن بوده که این میزان نشاندهنده افت بسیار زیاد در گندم استان است.
وی ادامه داد: البته با مجوزهای خوبی که شرکت بازرگانی دولتی صادر نموده، گندم سایر استانها در حال انتقال به یزد است و خوشبختانه مشکلی از این بابت نداریم.
پایدار افزود: خوشبختانه با توجه به میزان مصرف کارخانهها، سطح ذخیره در استان خوب است اما پیشبینی ما این است که در ششماهه دوم سال سطح ذخیره به دلیل برداشتی که از سایر استانها میشود و نیز گندم استانها به یزد انتقال مییابد، افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه تغییر استاندارد مصرف نمک از 8/1 درصد به یک درصد با توجه به سستی آردها و عدم افزایش نرخ نان طی چهارسال گذشته که منجر به افت کیفی نان و در نتیجه متضرر شدن مصرفکننده نهایی (مردم) خواهد شد، خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولین برنامهریزیهای خوبی لحاظ کنند و استانهایی که تولیدکننده گندم هستند، تعامل بهتری با استانهای مصرفکننده داشته باشند و ما سبدی از انواع گندمها داشته باشیم تا بتوانیم در ایام مختلف سال با اختلاطی که انجام میدهیم، آرد کیفی یکنواختی را در طول سال تولید کنیم.
تاریخ: چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٣٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|