صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور:

  نانواها هنگام پخت نان سبوس به آرد اضافه نکنند

  مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور از نانوایی های خوزستان خواست از افزودن سبوس به آرد در هنگام پخت نان خودداری کنند چون خطرات بهداشتی برای سلامت شهروندان به دنبال دارد.

            

به گزارش غلات نیوز از ایرنا، سیاوش حسین پور  افزود:برخی نانوایی ها سبوس را به صورت فله ای از کارخانه های آرد خریداری و به آرد مصرفی خود اضافه می کنند که این کار به هیچ وجه بهداشتی نبوده و ممکن است آلودگی شیمیایی ، میکروبی و قارچی در پخت نان ایجاد شود.
وی اضافه کردن دستی سبوس به خمیر توسط برخی نانوایی ها را غیرقانونی عنوان و در این ارتباط بر نظارت بیشتر بر نانوایی ها با هدف پیشگیری از افزون سبوس به نان تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور ، سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانه های آرد را از معایب آرد توزیع شده در نانوایی های خوزستان بیان کرد و گفت:در صدد هستیم تا میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بروز بیماری های غیرواگیردار کاهش یابد.
حسین پور افزود:با توجه به اینکه الگوی مصرف در کشور ما بر پایه غلات به ویژه نان بنا شده و از گذشته های دور تولید غلات به عنوان اصلی ترین تولیدات کشاورزی در کشور بوده از این رو نان بیشترین مصرف را در بین مردم دارد و لازم است نظارت بهداشتی بر این فرآورده مهم افزایش یابد.
سبوس به عنوان پوشش خارجی دانه گندم ، یکی از فرآورده های فرعی کارخانه های آرد است.سبوس وزن زیادی نداشته ولی حجم آن زیاد و الیاف خام آن حدود 12 درصد است و به طور میانگین از هر یکصد کیلوگرم گندم برای تولید نان 15کیلوگرم سبوس تولید می شود.
سبوس گندم بیشتر مصرف دامی دارد ولی برخی نانوایی ها با افزودن سبوس به اعتبار اینکه خاصیت غذایی بالایی دارد مشتریان زیادی را برای نان تولیدی جلب کرده اند.
بسیاری از شهروندان خوزستانی در سال های اخیر از کیفیت پایین نان ، استفاده از ماده شیمیایی جوش شیرین و نبود تنوع در پخت نان گلایه داشته اند.
بر اساس آمار رسمی سازمان جهادکشاورزی خوزستان ، مصرف سالانه آرد در این استان 550 تا 600هزار تن است.
در سال زراعی جاری ، کشاورزان خوزستانی یک میلیون و 113هزار و 68تن گندم مازاد برنیاز را به قیمت هر کیلوگرم 13هزار ریال به دولت فروختند.
شرکت غله ایران متولی اصلی خرید مستقیم گندم از کشاورزان به قیمت تضمینی است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧        ساعت:     ٠٩:٢١

 


خروج




پربازدیدترین

تأکید بر حمل به موقع گندم کشور برای حفظ تعادل موجودی استان‌ها

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در نشست شورای راهبری زنجیره تأمین گندم بر حمل به موقع گندم در کشور برای تأمین نیاز مصرفی استان‌ها تأکید کرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۴/۲۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۲۴۵ up
chf فرانک سويس ۴۲,۶۲۹ up
sek کرون سوئد ۴,۴۸۹ up
nok کرون نروژ ۴,۸۹۵ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۲۳ up
inr روپيه هند ۶۱۱ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۱۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۳۶۰ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۹۹۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۶ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۲,۲۰۲ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۳۱۲ up
zar راند ۳,۰۰۱ down
try لير ترکيه ۷,۳۸۸ up
rub روبل روسيه ۶۶۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۴ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۵۳۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۰۲ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۷۱۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۹۱ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۷,۹۹۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۳۰ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۷۱ down
cny یوان چين ۶,۱۰۷ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۶,۱۱۴ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۱۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۶۹۲ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۷,۲۱۱ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۹۵۱ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۶۸۴ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۱۲ up
afn افغانی افغانستان ۵۲۰ up
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۶۷۲ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۶ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۳۱۶ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۰ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کتاب صنعت نان در گذر زمان به همت مرشدگوهر منتشر می‌شود؛
مقررات سخت بانکی پیش روی تولیدکنندگان رئیس هیأت مدیره شرکت نوفن تحکیم مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

.
.
.
مرشدی
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.