خلاقیت و نوآوری، همواره سرلوحه فعالیتهای صنعتی و پژوهشی زر
اختصاصی/ گروه صنعتی و پژوهشی زر به پشتوانه 30 سال حضور موثر بنیانگذارانش در عرصههای تولیدی و صنعتی، زیرساخت خود را در سال 1372 پایهریزی و سرانجام در سال 1377 فعالیت خود را به طور رسمی در صنعت آغاز نمود.
گروه صنعتی زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده انواع ماکارونی در کشور است. این گروه موفق هماکنون در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و نیز توانسته با ایجاد فضای رقابتی در صنعت به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سمولینا در ایران نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی بر عهده بگیرد.
گروه صنعتی و پژوهشی زر همچنین توانسته با افزایش تعداد سیلوهای غلات خود، بالاترین توان ذخیرهسازی به صورت یکجا را در کشور به خود اختصاص دهد و با راهاندازی 5 خط تولیدی آرد نیز در مقام نخست بیشترین ظرفیت تولید یکجای انواع آرد ایران قرار گیرد.
شرکت صنعتی زر ماکارون در زمینه تولید و عرضه انواع محصولات فراوری شده غلات فعالیت میکند.
این مجموعه، بزرگترین مجتمع کارخانههای فراوری غلات کشور را با ظرفیت 4 میلیون تن ارسال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی، احداث کرده که شامل مجموعههای تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوییت، شیرینی و شکلات همراه با سیلوهای بزرگ ذخیرهسازی است.
باتوجه به اینکه بخش عمدهای از شیرینکنندهها در کشورمان تا به امروز تولید نشده و به صورت وارداتی بدون کوچکترین ارزش افزودهای از کشورهای دیگر تامین میگردید لذا ایده ساخت مجموعه بزرگ تولید و توزیع مواد غذایی شکل گرفت و پالایشگاه غلات زر اولین پروژهای بود که به این منظور در دست ساخت قرار گرفت. این پالایشگاه در دو فاز مطرح شد که فاز اول آن اواخر سال 95 از سوی رئیس جمهور و فاز دوم آن با حضور جمعی از مسئولین افتتاح گردید.
پالایشگاه زر اولین مجموعه در کشور است که به تولید فروکتوز از ذرت پرداخته است. این مجموعه، قند نشاسته را پالایش و به روشهای طبیعی آنزیمی تبدیل به قند مایع میکند. البته تولیدکنندگان دیگری هم بعد از پالایشگاه غلات زر در زمینه تولید این محصول ورود کردهاند اما این پالایشگاه از وجود رقبا در بازار استقبال میکند و معتقد است وجود رقیب به شناخته شدن این محصول کمک خواهد کرد.
پالایشگاه زر به صنایع محتاج شیرینکنندهها اعم از نوشیدنیها، نانهای صنعتی و حجیم، شیرینی و شکلات و حتی کارگاههای تولید شیرینی ورود کرده و به لحاظ کیفی برتر بوده و حتی در مقایسه با کشورهای جهان از تکنولوژیهای مطرح دنیاست و تلاش نموده تا همیشه بهترینها را استفاده کند.
فرایند تولید پالایشگاه غلات زر به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست صورت میگیرد و محصولی که در پالایشگاه غلات زر تولید میشود، کاملا سلامتمحور است و به لحاظ رعایت اصول بهداشتی، امنیت غذایی و سایر ویژگیهای مورد نیاز تولید ماده غذایی، تمام استانداردها را رعایت میکند. در واقع فروکتوز عصاره شیرینکنندهای است که از میوهها گرفته میشود.
شاید دیگر کارخانهها از روشهای اسیدی آنزیمی برای تولید این محصول استفاده کنند اما پالایشگاه غلات زر روش کاملا آنزیمی را به کار میگیرد لذا هیچ ماده خارجی در تولید مورد استفاده قرار نمیگیرد و پروسه تولید، کاملا طبیعی است.
تلاش مجموعه پالایشگاه زر این است که محصولی کاملا ایمن و سالم تولید کرده و به دست مشتری برساند.
مجموعه دانشبنیان و گروه صنعتی و پژوهشی زر علاوه بر ورود به حوزه غلات و صنایع غذایی، در حوزههای دیگر از جمله تولید انرژی از پسماند، بهرهگیری از فناوری نوین برای تولید کود ارگانیک (کود زیستی که منشأ طبیعی دارد) و همچنین ایجاد تکنولوژی مدرن تصفیهخانه فاضلاب، ورودی موفق داشته است.
گروه صنعتی و پژوهشی زر همچنین در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و تامین نیروی متخصص در صنعت غذا، اقدام به تاسیس مرکز آموزشهای علمی کاربردی زر نموده تا بتواند مسئولیتهای اجتماعی خود را به نحوی صحیح به انجام برساند.
دانشجویان این مرکز میتوانند ضمن فراگیری دانش تئوری، از امکانات و توانمندیهای موجود در کارخانههای گروه زر برای افزایش توان مهارتی و کاربردی خود بهره بگیرند.
گروه صنعتی و پژوهشی زر همواره خلاقیت و نوآوری، مشتریمداری و مسئولیتپذیری، رقابتپذیری، دانشمحوری و یادگیری و کار تیمی را سرلوحه کار خود قرار داده است.
شرکت زر فروکتوز علاوه بر اینکه در کنگره نوآوری و فناوری سلامت با ارائه محصول دانشبنیان شربت زر فروکتوز به عنوان فناور برتر دست یافته، جوایز بسیاری هم در زمینههای مختلف کسب نموده است.
دریافت دهها نشان گواهینامه و تندیس از سازمانهای معتبر داخلی و خارجی و کسب نشانهای استاندارد ملی و FDA را همراه با اخذ تمامی گواهینامههای تضمین کیفیت میتوان از موفقیتهای گروه صنعتی و پژوهشی زر برشمرد.
اولین مدال افتخار صادرات کشور در سال 94، لوح و تندیس صادرکننده ممتاز ملی در سالهای 87 تا 96، لوح و تندیس واحد نمونه صنعتی در روز گرامیداشت صنعت، معدن و تجارت در سالهای 86 ، 91 و 93، لوح و تندیس رعایت حقوق مصرفکننده از سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در سالهای 86 تا 94، کسب عنوان سرآمد صنعت ماکارونی ایران در سال 93 و 94، لوح و تندیس واحد نمونه استاندارد ملی در سالهای 87، 89، 91، 94و 96، دریافت 7 نشان سیب سلامت و همچنین دریافت تقدیرنامههایی از سوی سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان مدیریت صنعتی در دو دهه اخیر، از جمله جوایزی است که گروه صنعتی و پژوهشی زر در طی سالیان متمادی از آن خود کرده است.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ١١:٠٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|