نانوایان آذرشهر از دورههای آموزشی استقبال نمیکنند
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان آذرشهر با بیان اینکه نظارت بر واحدهای نانوایی در آذرشهر کم است، اظهار کرد: نانوایان روی شیشههای واحدهای نانوایی در سطح شهر درج کردهاند که نان سبوسدار تولید میکنند اما متأسفانه نانی که در این واحدها تولید میشود،
غلامرضا خاکسار در گفتوگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: از برگزاری آخرین دوره آموزشی نانوایان یک سال میگذرد و از آن زمان تا کنون نانوایان هیچ استقبالی از برگزاری دوره مجدد نکردهاند.
وی ادامه داد: برای برگزاری این دوره آموزشی از اساتید دانشگاه دعوت به عمل آوردیم و کارخانههای آردسازی هم حضور داشتند اما متأسفانه چندان توفیقی با برگزاری این دوره در آموزش نانوایان حاصل نشد.
خاکسار افزود: با توجه به اینکه تعداد واحدهای نانوایی غیرمجاز زیاد شده، اغلب، افرادی به اصطلاح نانوا روی کار آمدهاند که تخصص لازم را ندارند و در حال حاضر ما با ضعف آموزش در صنف نانوایان آذرشهر مواجه هستیم.
رئیس اتحادیه نانوایان آذرشهر خاطرنشان کرد: در صورتی که نانوایان از برگزاری دورههای آموزشی استقبال کنند، قطعاً اتحادیه برای برگزاری این دوره اقدام خواهد نمود.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٤٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|