صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  شرکت وارنا همواره برای ارتقای کیفیت می کوشد

  اختصاصی/ تاثیر بهبود دهنده ها بر کیفیت آرد ونان بسیار قابل توجه است به طوریکه در شرایطی که گندم کیفیت پایینی دارد بهبود دهنده ها می توانند کیفیت گندم را تا حدودی اصلاح کنند و در مواقعی که سطح کیفی آرد پایین است نانوایان به کمک بهبود دهنده ها از آرد بی کیفیت نان باکیفیت تولید می کنند.

            

در چند سال اخیر شرکت های زیادی با بهره گیری از دانش تخصصی برای تولید بهبود دهنده ها به بازار ورود کرده و برخی از آنها بسیار موفق عمل کرده اند به طوریکه توانسته اند بازار را به خوبی جذب کنند.
شرکت بهبود دهنده وارنا از سال 1392 فعالیت خود را به طور رسمی در زمینه تولید بهبود دهنده ها آغاز نموده است. محمدرضا نورافشان مدیرعامل این مجموعه قبل از تاسیس این واحد تولیدی بیش از 20 سال به مطالعات و تحقیقات در کشورهای اروپایی، ترکیه و ایران پرداخته و حالا به تولید بهترین بهبود دهنده های آرد و نان در کشور می پردازد.
محمدرضا نورافشان مدیرعامل شرکت بهبود دهنده وارنا در گفت وگو با غلات نیوز درباره اهمیت تحقیق و توسعه در صنعت تولید بهبود دهنده ها، اظهار کرد:  واحد R&D  و تحقیق و توسعه شرکت بهبود دهنده وارنا به طور مستمر روی تمام گندم های ایران، انواع آردهایی که استحصال می شود و همچنین انواع نان ها تحقیق می کند تا ایرادات را بررسی و به کمک بهبود دهنده هایی که میکسی از آنزیم هاست ضعف هایی را که در گندم آرد ونان وجود دارد رفع کند. 
نورافشان با اشاره به تاثیرگذاری بهبود دهنده ها روی نان گفت: بهبود دهنده ها روی رنگ، عطر و طعم، بافت، ماندگاری، مقاومت در برابر حرارت، کیفیت و حجم نان اثرگذار هستند
باید درنظر داشت گونه های گندم در ایران منحصر به فرد است و در دنیا گندم های مشابه ایران تولید نمی شود به همین جهت اصلاح گندم های ایران نسبت به گندم های خارجی بسیار سخت تر است لذا با توجه به این شرایط کارشناسانی که با گندم های ایران کار می کنند به مراتب از کارشناسان خارجی بهتر عمل خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت بهبود دهنده وارنا ادامه داد: در کشور ما سالانه حداقل 7 الی 8 میلیون تن گندم تولید می شود که همین میزان گندم تولیدی در کشور توسط کارشناسان داخلی قابل اصلاح است.
نورافشان با بیان اینکه نسبت به سال 90 در زمینه تولید بهبود دهنده ها پیشرفت هایی در کشور حاصل شده است، اظهار کرد: تلاش مجموعه وارنا تمرکز روی بهبود دهنده ها و ارتقای کیفیت است خوشبختانه درحال حاضر مشکل حجم نان به کمک تولید بهبود دهنده ها رفع گردیده و ما درحال کار روی ماندگاری نان ها هستیم قاعدتا با افزایش ماندگاری ضایعات نان هم به تبع آن کاهش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت بهبود دهنده وارنا بیان کرد: مجموعه وارنا با کارخانه های آردسازی به طور مستمر درارتباط است و کارخانجات آردهایی را که از گندم های خاص استحصال می کنند در اختیار ما می گذارند و ما در وارنا بر روی آردهای تولیدی تحقیق و مطالعه می کنیم.
 
وارنا کماکان روی تحقیق و توسعه متمرکز است

نورافشان در ادامه گفت: ما به دنبال این هستیم که بتوانیم دامنه تولید بهبود دهنده ها را کاهش دهیم چنانچه درحال حاضر هم  تولید بهبود دهنده ها را تاحدودی به دو نوع محدود کرده ایم با یک بهبود دهنده نان های سنتی را اصلاح خواهیم کرد و به کمک یک بهبود دهنده دیگر انواع نان های دیگر را
 درواقع ضریب نسبت گلوتنین به گلیادین کیفیت آردها را تعریف می کند اگر بتوانیم هر دو را به طور همزمان اصلاح کنیم دامنه بهبود دهنده ها کاهش پیدا خواهد کرد و به کمک یک بهبود دهنده خواهیم توانست بخش عمده ای از آردها را اصلاح کنیم.
در این زمینه البته شرکت بهبود دهنده وارنا تا حدودی موفق عمل کرده و بهبود دهنده ای تولید نموده ایم که بیشترین واریته های گندم به کمک آن قابل اصلاح خواهد بود.
مدیرعامل شرکت بهبود دهنده وارنا در ادامه با بیان اینکه در کشور ما ژن های گندم هنوز اصلاح نشده و بنابراین باتوجه به این مساله استفاده از بهبود دهنده ها بالاخص در نان های حجیم ضروری است، افزود: زمانی که آرد کیفیت لازم را ندارد با استفاده از آنزیم ها می توان آن را به کیفیت استاندارد رساند.
همینطور که در حال حاضر اگر بهبود دهنده ها را حذف کنیم بسیاری از کیفیت آردها کاهش پیدا خواهد کرد.
نورافشان تصریح کرد: به عقیده من بهترین اصلاح این است که در کارخانه آرد صورت بگیرد و نانوا در محل نانوایی نیاز به افزودن بهبود دهنده نداشته باشد اما متاسفانه بسیاری از کارخانه ها در این زمینه کوتاهی می کنند. به صورت علمی اگر اصلاح آرد با بهبود دهنده ها در محل نانوایی اتفاق بیافتد تاثیرگذاری بسیار بالاتری خواهد گذاشت نسبت به اینکه بهبود دهنده در محل نانوایی به آرد اضافه شود در این صورت عملکرد پایین تری هم نیز در حوزه کیفیت از خود نشان خواهد داد.
 درواقع چون در کارخانه زمانی که تزریق از طریق میکروفیدر صورت میگیرد چرخش آرد همراه با اکسیژ ن و نیتروژن هوا داخل لوله های پنوماتیکی زمینه اکسید آزینگ آرد و عملکرد دوچندان بهتر آنزیم ها را روی بافت پپتیدی ارتقا می بخشد و نیز زمان لازم برای تاثیرگذاری بهبود دهنده رو فاز پروتیینی از زمان تزریق تا مراحل کاراسل، کیسه گیری، انبار داری و حمل آرد به واحد نانوایی ( حداقل زمان ممکن 72 ساعت ) را فراهم می کند و این فاکتور زمانی تاثیر بسیار بسیار مهمی در انجام واکنش های اصلاحی را فراهم می سازد.

 

                                     تاریخ:      جمعه ١٩ مرداد ١٣٩٧        ساعت:     ٢١:٠٤

 


خروج




کاهش صادرات گندم اتحادیه اروپا و تلاش برای افزایش آن

اختصاصی/ صادرات گندم اتحادیه اروپا بین ماه‌های جولای تا آوریل به صورت کلی به 1/16 میلیون تن رسیده که کاهش 47/1 درصدی را به نسبت سال قبل نشان می‌دهد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۷۶۷ down
chf فرانک سويس ۴۱,۵۷۹ down
sek کرون سوئد ۴,۵۴۱ down
nok کرون نروژ ۴,۹۴۳ down
dkk کرون دانمارک ۶,۳۵۴ down
inr روپيه هند ۶۰۵ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۱۹ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۹,۶۱۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۵۳۸ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۵۴ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۴۴۵ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۲۲۸ down
zar راند ۳,۰۰۰ up
try لير ترکيه ۷,۲۸۳ up
rub روبل روسيه ۶۵۸ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۱۶ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۱۴۶ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۳۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۷۵۷ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۴۰۷ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۷,۵۸۶ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۹ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۸۶ down
cny یوان چين ۶,۲۷۵ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۲,۰۲۹ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۵۴ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۹۵۳ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ up
eur یورو ۴۷,۴۳۴ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۰۵۹ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۵۹۷ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۹۲ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۰ eq
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۰۶۰ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۱,۲۹۶ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۰ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

بهبود کیفیت آرد در کارخانه‌های نان صنعتی به کمک بهبوددهنده رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های صنعتی کشور مطرح کرد:
رفع تحریم ها مساوی با افزایش توان صادراتی ایران مدیرعامل کارخانه آرد داران مطرح کرد :
تحولي بزرگ در حوزه گندم ، آرد و نان با ورود دولت الكترونيك رئيس انجمن صنفي كارخانجات آرد استان اصفهان مطرح كرد :
اجرای دقیق برنامه حمل و تخصیص گندم متناسب با میزان مصرف هر استان مدیر آزمایشگاه شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور تأکید کرد:
گمرک جمهوری اسلامی ایران شرایط واردات گندم عبور موقت را تسهیل بخشد سیف در گفت‌وگوی اختصاصی با غلات نیوز تأکید کرد:
کیفیت پایین گندم‌های دریافتی از سیلوی بخش خصوصی مدیرعامل کارخانه آرد کرج (کردان):

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد داران
زر
آذر غله
مرشدی
کارخانه آرد هرندی
مراوه تپه
 صنایع پخت مشهد
 سنبل ماهدشت
سرچشمه شاهرود
کنگان
دره شهر
اطمینان
کیسه نان
شهاب کیا آرمان
مریانجکار
جوانه شوشتر
پویان صنعت
گل آرد زاگرس
آشخانه
شمس آذر