مدیرعامل شرکت صنایع پخت مشهد:
تولیدکنندگان باید به فکر بهبود مستمر تولیداتشان باشند
اختصاصی/ محمدرضا اسحاقآبادی گفت: یکی از شاخصهای ارزیابی کیفی، مهر استاندارد است و واحدهایی که به سمت بهبود تولید میروند، مهر استاندارد دارند. در واقع تولیدکنندگان باید به فکر بهبود مستمر تولیداتشان باشند.
وی با اشاره به اینکه دانش فنی و مهارت و تجربه در کنار یکدیگر منجر به افزایش کیفیت تولید خواهد شد، افزود: تحقیق و توسعه جزء لاینفک کار تولیدکنندگان است و محصولی که بدون تحقیق و توسعه تولید شده باشد، دوام نمیآورد. واحد R&D و تحقیق و توسعه شرکت صنایع پخت مشهد دو سال پی در پی به عنوان واحد برتر کشور و واحد برتر استانی شناخته شده است.
اسحاقآبادی ادامه داد: در صنعت ما واحدهایی هستند که به سمت تولید محصول استاندارد رفتهاند و به این امر بسیار توجه میکنند اما در مقابل متأسفانه واحدهایی هم هستند که به این مهم توجهی نکردهاند و ما در این چند ساله شاهد تعطیلی آنها بودهایم.
مدیرعامل شرکت صنایع پخت مشهد با اشاره به فعالیت واحدهای به اصطلاح تولیدکننده زیرزمینی که با کپی کردن از تولیدات موجود در بازار به خودشان و به این صنعت نیز ضربه وارد میکنند، خاطرنشان کرد: واحدهایی که از فاکتور مهم تحقیق و توسعه صرفنظر میکنند، عمر محصولشان خیلی سریع تمام میشود، محصول ضعیف به لحاظ کیفی روانه بازار خواهند کرد و به صنعت آسیب میزنند و در نهایت مجبور به تعطیلی میشوند.
تاریخ: شنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|