نانوایان زرند با آرد بیکیفیت برای تولید نان باکیفیت تلاش میکنند
رئیس اتحادیه نانوایان زرند اظهار کرد: هرساله در فصول گرم سال به مشکل کیفی برمیخوریم، آردها سست میشوند و نانوایان در تولید خمیر دچار با مشکل مواجه میگردند. متأسفانه بیکیفیتی آردها روی کیفیت نان اثر منفی گذاشته است. نانوایان به کمک تجارب و مهارتهایی که دارند، تلاش میکنند کیفیت نان را حفظ و مشتریان را راضی نگه دارند.
رحمانی ادامه داد: متأسفانه وضعیت نانوایان زرند اصلاً خوب نیست و آنقدر تحت فشارند که در حال تغییر شغل هستند. عدهای از نانوایان ما پس از 25 سال فعالیت در این حرفه ناچار به تعطیلی نانواییشان شدهاند.
وی افزود: بیش از یک سال است که به نانوایان وعده رفع مشکلات را میدهیم اما متأسفانه از هیچ حمایت و کمکی از سوی دولت خبری نیست. اگر دولت دست به کار نشود و کاری نکند، حرفه نانوایی دیگر به کل در کشور از بین خواهد رفت.
تاریخ: چهارشنبه ١٧ مرداد ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|