نانوای پیشکسوت تهرانی:
حق انتخاب آرد را به نانوایان بدهید
اختصاصی/ چند سالی است که نانوایان آرد مورد نیاز خود را از طریق سامانه تامین میکنند اما این، همه موضوع نیست. نانوایان، آرد موردنیاز خودرا در سامانه ثبت میکنند تا ظرف مدت زمانی کوتاه برای آنها ارسال شود اما این قشر میخواهند حالا که نرخ نان پس از چهار سال هنوز تعیین نشده است، حداقل دست آنها را برای انتخاب آرد باز بگذارند.
سعدآبادیادامه داد: سهمیه آن دسته از کارخانههایی که کیفیت بهتری دارند،به سرعت تمام میشود و برای سایر نانوایان باقی نمیماند و آنها مجبورند آردی با کیفیت کمتر را از کارخانههای دیگر خریداری کنند که این امر بر تولید نان اثرگذار است.
به گفته این نانوای پیشکسوت، یکی از روشهایی که میتواند کارخانهها را به تولید آرد باکیفیتتر ترغیب کند، ایجاد رقابت میان آنها و در نظر گرفتن امتیازهایی است که در نهایت به نفع نانوایان و مردم خواهد بود.
سعدآبادی در ادامه با اشاره به مصرف خمیرمایه در پخت نان سنتی گفت:نانوایان برای آن که بتوانند نان با کیفیت مطلوب تولیدکنند، باید از خمیرمایه استفاده نمایند اما نکته قابل توجه این استکه بایدخمیرمایه باکیفیت را بیش از پیش در اختیار نانواییها قرار دهند.
تاریخ: چهارشنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٣٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|