صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس اتحادیه نانوایان اسفراین:

  اگر حرفه نانوایی در قانون نظام صنفی اصلاح گردد مشکلات صنف کمتر می‌شود

  اختصاصی/ عبدا... کمایستانی خاطرنشان کرد: در سال 92 هنگامی که قانون نظام صنفی اصلاح شد، نانوایی در زمره مشاغل خاص در این قانون قید شده بود اما حالا وقتی این را به مسئولین می‌گوییم در پاسخ می‌گویند قانون اصل 44، احداث مجوز نانوایی را آزاد اعلام کرده است. اگر شغل ما در قانون نظام صنفی اصلاح شود، قطعاً مشکلات صنف کمتر خواهد شد.

            

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان اسفراین در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: متأسفانه کیفیت نان هر روز به هزاران دلیل، بیشتر افت می‌کند. عدم توان کارفرما در پرداخت دستمزد کافی و خوب به نیروی کارگر که موجب نبود کارگران فنی و روی آوردن کارفرما به کارگران غیرمرتبط در نانوایی‌های اسفراین شده است، از دلایل بی‌کیفیتی نان به شمار می‌آید.

کمایستانی ادامه داد: این مسأله موجب گردیده نانوایان اسفراین برای جبران کمبود نیروی انسانی، دستگاه و تجهیزات صنعتی را جایگزین هنر دست نانوا کنند که قطعاً این مسأله هم بر افت کیفی نان بی‌تأثیر نیست.
رئیس اتحادیه نانوایان اسفراین با اشاره به کیفیت نامناسب آرد در این شهرستان بیان کرد: با آزاد گذاشتن احداث نانوایی، آنقدر کشور از نانوایی اشباع شده که در حال حاضر این مسأله هم سرباری برای دولت شده و هم اینکه اهالی این صنف با ورشکستگی مواجه شده‌اند. متأسفانه از سال گذشته تا کنون 7 واحد نانوایی به دلیل شرایط موجود تعطیل شده است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 5 واحد نانوایی غیرمجاز در این شهرستان خاطرنشان کرد: وظیفه و قدرت اجرایی برخورد با این واحدها بر عهده اداره اماکن و اتاق اصناف است و اتحادیه برای پلمپ و جلوگیری از ادامه فعالیت این واحدها قدرت اجرایی ندارد اما متأسفانه از سوی این ارگان‌ها با واحدهای غیرمجاز برخورد نمی‌شود.

کمایستانی در خاتمه با تأکید بر اینکه رعایت حریم و حدود صنفی در صنف نانوایی بسیار الزامی است و باید این قانون به صنف بازگردد، گفت: واحدهای جدید را باید در مناطقی احداث کنند که نیاز است و در واقع باید اصل مصوبه که در آن اشاره شده نانوایی‌ها باید در شرکت‌های جدیدالتأسیس احداث شوند، اجرایی گردد. این مسأله باید با جدیت در کارگروه‌های گندم، آرد و نان پیگیری و رسیدگی شود.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٧        ساعت:     ١٠:٣٧

 


خروج




تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره ملی زنجیره گندم، آرد و نان

اختصاصی/ دومین جشنواره ملی برگزیدگان زنجیره گندم، آرد و نان به همت شرکت بازرگانی دولتی ایران و کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در مرکز دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران به کار خود پایان داد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۳۰
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۶۰۴ up
chf فرانک سويس ۴۲,۷۱۲ down
sek کرون سوئد ۴,۲۹۶ down
nok کرون نروژ ۴,۵۱۰ down
dkk کرون دانمارک ۶,۰۷۲ down
inr روپيه هند ۵۸۸ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۳۹۹ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۲۲۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۱۷۳ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۶ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۱,۷۱۱ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۸۵۷ down
zar راند ۲,۸۰۵ up
try لير ترکيه ۶,۹۲۰ down
rub روبل روسيه ۶۵۸ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۳ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۱۲۷ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۱۸۴ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۱۰ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۲ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۵۱۷ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۷۷ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۸۷۷ up
cny یوان چين ۵,۹۹۶ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۴,۶۹۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۹۸ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۲۷۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۳۵۴ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۰۸ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۷۱۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۶۳ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۰۵۶ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۳,۰۷۹ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.