رئیس اتحادیه نانوایان کاشان:
اکنون حتی در بیمارستانها هم شاهد توزیع نان سفید برای بیماران هستیم!
اختصاصی/ علیمحمد محمدی در خصوص راهکارهای مناسب به جهت فرهنگسازی نان سبوسدار ابراز کرد: فرهنگسازی صحیح و اطلاعرسانی باید از ریشه انجام گیرد به این صورت که در مدارس باید درباره فواید نان سبوسدار تبلیغ شود. متأسفانه اکنون حتی در بیمارستانها هم شاهد توزیع نان سفید برای بیماران هستیم که این سوال باید از مسئولین بهداشتی کشور پرسیده شود که چرا اقدامی در این خصوص انجام نمیدهند؟
رئیس اتحادیه نانوایان کاشان در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: درصد سبوسگیری آرد ویژه نان سنگک حدود دو سال است که در کاشان رعایت میشود و واحدهای سنگکپز موظف به تولید این نان با میزان سبوسگیری 7 الی 10 درصد هستند و این مسأله کاملاً رعایت میشود.
وی گفت: البته واحدهای آزادپز به جهت جذب مشتری از آرد 18 درصد سبوسگیری شده در تولید نان سنگک استفاده میکنند و ما در حال انجام اقداماتی برای برخورد با این واحدها هستیم.
تاریخ: يکشنبه ٦ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|