پیتزاهایی بر پایه غلات
اختصاصی/ در نمایشگاه بینالمللی پیتزا در لاس وگاس، تیمی از Ardent Mills ایدههایی را در مورد چگونگی استفاده از آرد اعلاء و همچنین غلات در پیتزا برای افزایش پتانسیل آن ارائه کرد. آردهای پیتزا، غلات باستانی و غیره همگی در این نمایشگاه برای استفاده در پیتزا، غذای مورد علاقه آمریکاییها به نمایش گذاشته شد.
سالمتر: مصرفکنندگان همیشه به دنبال استفاده از غذاهای سالمتر هستند. غلات کامل، ترکیب شده و بدون گلوتن میتوانند حجم بیشتری به خمیر پیتزا ببخشند و همچنین دارای پروتئین و فیبر بیشتری هستند که رضایت بیشتری را برای مصرفکنندگان به وجود میآورند. این غلات همچنین طعم مخصوص و بافتی خوب را به خمیر پیتزا میبخشند.
شکلهای گوناگون: موادی که استفاده از آنها رواج زیادی ندارد، میتوانند به پیتزا طعمی خاصتر بدهند.
کیفیت: استفاده از غلات گوناگون در پیتزا میتواند کیفیت آن را تغییر دهد.
تاریخ: سه شنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|