صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت:

  تشخیص میزان نمک نان با «دستگاه شوری‌سنج» بررسی می‌شود

  معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها است.

            

به گزارش غلات نیوز ، محسن فرهادی معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت بر میزان نمک استفاده شده در نان‌های سنتی،‌توضیح داد: میزان سنجش نمک موجود در نان‌های صنعتی به طور مشخص تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت قرار دارد.

وی گفت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد.
فرهادی با اشاره به برنامه سطح هفتم بهداشت در طرح تحول سلامت گفت: بر اساس این برنامه بازرسان ما به دستگاه‌های پرتابل مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: اما باید توجه داشته باشیم که نحوه نظارت بر نان‌های صنعتی متفاوت است که این کار با روش‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر سال 95 این طرح اجرایی شده و با گذشت یکسال از اجرای این طرح شاهد مداخلات تأثیرگذاری در کاهش استفاده از نمک در نان‌ها بوده‌ ایم که بر اساس این برنامه تعدادی از نانوایی‌های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرهادی گفت: 71 هزار و 933 واحد نان سنتی شناسایی شده که برخی از آنها قدیمی و تعداد دیگر جدید‌التأسیس هستند و همچنین لازم است که اتحادیه‌های صنفی نیز در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها به بازرسان ما کمک کنند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: پس از اجرای این مصوبه در طی یکسال گذشته 63.3 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند اما تعدادی از آنها با توجه به آغاز فصل گرما اعلام کرده‌اند که بنا به دلایلی باید میزان استفاده از نمک در نان‌ها را افزایش دهند که امیدواریم اتحادیه‌ها بر این موضوع نظارت داشته باشند.

فرهادی در پایان گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها بوده و امیدواریم که دستگاه‌های غیراستاندارد از شرایط فعلی خارج شده و دستگاه‌های جدید جایگزین آنها شود.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




صادرات گندم از محل تولید داخل ممنوع است

اختصاصی/ حسن عباسی معروفان گفت: از ابتدای سال جاری صادرات گندم از محل تولید داخل ممنوع است و صادرات آرد صرفا از محل گندم ورود موقت انجام می شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۳۴۷ up
chf فرانک سويس ۴۳,۵۴۴ up
sek کرون سوئد ۴,۷۶۹ down
nok کرون نروژ ۵,۱۷۰ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۲۷ up
inr روپيه هند ۵۷۹ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۷۳۱ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۳,۹۲۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۱۸۶ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۵ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۲,۴۳۲ up
zar راند ۲,۹۲۹ up
try لير ترکيه ۶,۷۹۹ down
rub روبل روسيه ۶۳۹ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۳ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۵۴۳ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۷۶۷ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۴۸۷ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۹۷۵ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۰ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۴۹۸ up
cny یوان چين ۶,۱۱۳ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۹,۴۱۷ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۴۲ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۶۰۴ up
eur یورو ۴۹,۴۲۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۷۴۴ down
afn افغانی افغانستان ۵۵۷ down
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۰۶۳ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۶۰ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

همدان و کرمانشاه در دستور کار اتصال به حمل ریلی / افزایش 32 درصدی حمل ریلی گندم در سال جاری مدیرکل دفتر هماهنگی خدمات بازرگانی شرکت بازرگانی دولتی مطرح کرد:
افزایش کیفیت گندم در فصل خرید امسال مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی مطرح کرد:
دولت به جای سنگ‌اندازی، موازی با ما گام بردارد رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم:
معرفی ارقام جدید بذر کیفی در استان گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گلستان:
نظارت های ویژه و مستمری بر تولید آرد گلستان داریم معاون سازمان غذا و داروی استان گلستان:
واگذاری شرکت‌های غله به بخش خصوصی، شتاب‌زده و بدون مقدمه صورت گرفت مسئول شرکت بازرگانی دولتی ایران، نمایندگی همدان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر