صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت:

  تشخیص میزان نمک نان با «دستگاه شوری‌سنج» بررسی می‌شود

  معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها است.

            

به گزارش غلات نیوز ، محسن فرهادی معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت بر میزان نمک استفاده شده در نان‌های سنتی،‌توضیح داد: میزان سنجش نمک موجود در نان‌های صنعتی به طور مشخص تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت قرار دارد.

وی گفت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد.
فرهادی با اشاره به برنامه سطح هفتم بهداشت در طرح تحول سلامت گفت: بر اساس این برنامه بازرسان ما به دستگاه‌های پرتابل مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: اما باید توجه داشته باشیم که نحوه نظارت بر نان‌های صنعتی متفاوت است که این کار با روش‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر سال 95 این طرح اجرایی شده و با گذشت یکسال از اجرای این طرح شاهد مداخلات تأثیرگذاری در کاهش استفاده از نمک در نان‌ها بوده‌ ایم که بر اساس این برنامه تعدادی از نانوایی‌های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرهادی گفت: 71 هزار و 933 واحد نان سنتی شناسایی شده که برخی از آنها قدیمی و تعداد دیگر جدید‌التأسیس هستند و همچنین لازم است که اتحادیه‌های صنفی نیز در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها به بازرسان ما کمک کنند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: پس از اجرای این مصوبه در طی یکسال گذشته 63.3 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند اما تعدادی از آنها با توجه به آغاز فصل گرما اعلام کرده‌اند که بنا به دلایلی باید میزان استفاده از نمک در نان‌ها را افزایش دهند که امیدواریم اتحادیه‌ها بر این موضوع نظارت داشته باشند.

فرهادی در پایان گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها بوده و امیدواریم که دستگاه‌های غیراستاندارد از شرایط فعلی خارج شده و دستگاه‌های جدید جایگزین آنها شود.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




در فصل خرید امسال مشوقه‌هایی برای کشاورزان لحاظ خواهد شد

دکتر یزدان سیف اظهار کرد: دولت در تلاش است تا در فصل خرید آتی، مشوقه‌هایی را برای قشر کشاورز لحاظ کند از جمله اینکه امسال مطالبات کشاورزان صد درصد به صورت نقدی پرداخت شود و همچنین کرایه حمل و جایزه پاکی به آن‌ها تعلق گیرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۹۷۸ down
chf فرانک سويس ۴۱,۶۸۲ up
sek کرون سوئد ۴,۴۸۳ eq
nok کرون نروژ ۴,۸۶۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۵۴ up
inr روپيه هند ۶۰۳ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۰۴ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۰۳۶ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۷۳۶ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۵۱ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۳۱,۴۲۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۷۲۹ down
zar راند ۲,۹۲۰ down
try لير ترکيه ۷,۶۹۴ down
rub روبل روسيه ۶۴۱ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۱ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۶۴۰ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۶۰ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۵۰,۰۴۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۴۸ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۷,۵۰۲ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۵۹۵ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۲۸۲ up
cny یوان چين ۶,۲۶۰ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۲,۷۱۷ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۶۸ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۱۱۰ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۷,۳۹۷ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۰۸ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۶۲۶ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۴۲ down
afn افغانی افغانستان ۵۵۸ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۶۵۵ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۹,۶۴۲ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۰ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

بهبود کیفیت آرد در کارخانه‌های نان صنعتی به کمک بهبوددهنده رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های صنعتی کشور مطرح کرد:
رفع تحریم ها مساوی با افزایش توان صادراتی ایران مدیرعامل کارخانه آرد داران مطرح کرد :
تحولي بزرگ در حوزه گندم ، آرد و نان با ورود دولت الكترونيك رئيس انجمن صنفي كارخانجات آرد استان اصفهان مطرح كرد :
اجرای دقیق برنامه حمل و تخصیص گندم متناسب با میزان مصرف هر استان مدیر آزمایشگاه شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور تأکید کرد:
گمرک جمهوری اسلامی ایران شرایط واردات گندم عبور موقت را تسهیل بخشد سیف در گفت‌وگوی اختصاصی با غلات نیوز تأکید کرد:
کیفیت پایین گندم‌های دریافتی از سیلوی بخش خصوصی مدیرعامل کارخانه آرد کرج (کردان):

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد داران
زر
آذر غله
مرشدی
کارخانه آرد هرندی
مراوه تپه
 صنایع پخت مشهد
 سنبل ماهدشت
کیسه نان
شهاب کیا آرمان
مریانجکار
جوانه شوشتر
پویان صنعت
گل آرد زاگرس
آشخانه
شمس آذر