صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت:

  تشخیص میزان نمک نان با «دستگاه شوری‌سنج» بررسی می‌شود

  معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها است.

            

به گزارش غلات نیوز ، محسن فرهادی معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت بر میزان نمک استفاده شده در نان‌های سنتی،‌توضیح داد: میزان سنجش نمک موجود در نان‌های صنعتی به طور مشخص تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت قرار دارد.

وی گفت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد.
فرهادی با اشاره به برنامه سطح هفتم بهداشت در طرح تحول سلامت گفت: بر اساس این برنامه بازرسان ما به دستگاه‌های پرتابل مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: اما باید توجه داشته باشیم که نحوه نظارت بر نان‌های صنعتی متفاوت است که این کار با روش‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر سال 95 این طرح اجرایی شده و با گذشت یکسال از اجرای این طرح شاهد مداخلات تأثیرگذاری در کاهش استفاده از نمک در نان‌ها بوده‌ ایم که بر اساس این برنامه تعدادی از نانوایی‌های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرهادی گفت: 71 هزار و 933 واحد نان سنتی شناسایی شده که برخی از آنها قدیمی و تعداد دیگر جدید‌التأسیس هستند و همچنین لازم است که اتحادیه‌های صنفی نیز در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها به بازرسان ما کمک کنند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: پس از اجرای این مصوبه در طی یکسال گذشته 63.3 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند اما تعدادی از آنها با توجه به آغاز فصل گرما اعلام کرده‌اند که بنا به دلایلی باید میزان استفاده از نمک در نان‌ها را افزایش دهند که امیدواریم اتحادیه‌ها بر این موضوع نظارت داشته باشند.

فرهادی در پایان گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها بوده و امیدواریم که دستگاه‌های غیراستاندارد از شرایط فعلی خارج شده و دستگاه‌های جدید جایگزین آنها شود.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




ژاپن فروش گندم کانادایی را تعلیق نمود

اختصاصی/ وزیر کشاورزی ژاپن اذعان نموده است که این کشور پس از مشاهده نمونه‌های دستکاری ‌شده ژنتیکی در غلات کانادا، مناقصه و فروش گندم این کشور را تعلیق نموده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۳/۲۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۴۴۰ up
gbp پوند انگليس ۵۶,۳۲۲ up
chf فرانک سويس ۴۲,۷۸۰ up
sek کرون سوئد ۴,۸۱۷ down
nok کرون نروژ ۵,۲۲۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۳۱ up
inr روپيه هند ۶۲۴ up
aed درهم امارات ۱۱,۵۵۷ up
kwd دينار کويت ۱۴۰,۲۰۹ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۵,۲۳۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۶۳۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۷ up
omr ريال عمان ۱۱۰,۳۷۷ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۲۵ down
zar راند ۳,۰۹۴ down
try لير ترکيه ۹,۰۱۱ up
rub روبل روسيه ۶۷۰ down
qar ريال قطر ۱۱,۶۶۰ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۶۸ down
syp لير سوريه ۸۳ eq
aud دلار استراليا ۳۱,۴۵۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۳۱۸ up
bhd دينار بحرين ۱۱۲,۸۷۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۴۱۵ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۶۵۹ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۸,۸۱۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۵ up
lyd دينار ليبی ۳۱,۲۶۵ up
cny یوان چين ۶,۵۸۴ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۹,۹۴۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۶۱۸ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۴۶۷ up
eur یورو ۴۹,۴۰۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۲,۵۱۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۹۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۲۱,۱۴۵ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۹۴۵ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۶۶۹ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۵۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

پایلوت طرح غنی‌سازی آرد با ویتامین D به زودی در کشور انجام خواهد شد رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
شرکت بازرگانی دولتی گندم اختلاط شده را در بورس ارائه دهد دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های آرد استان خراسان رضوی:
نان گران می‌شود رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم:
نان امروز شعار است اما دغدغه مسئولین نیست نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی:
مصرف بسیار کم‌رنگ خمیرمایه در واحدهای نان سنتی دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر