صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت:

  تشخیص میزان نمک نان با «دستگاه شوری‌سنج» بررسی می‌شود

  معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها است.

            

به گزارش غلات نیوز ، محسن فرهادی معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت بر میزان نمک استفاده شده در نان‌های سنتی،‌توضیح داد: میزان سنجش نمک موجود در نان‌های صنعتی به طور مشخص تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت قرار دارد.

وی گفت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد.
فرهادی با اشاره به برنامه سطح هفتم بهداشت در طرح تحول سلامت گفت: بر اساس این برنامه بازرسان ما به دستگاه‌های پرتابل مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: اما باید توجه داشته باشیم که نحوه نظارت بر نان‌های صنعتی متفاوت است که این کار با روش‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر سال 95 این طرح اجرایی شده و با گذشت یکسال از اجرای این طرح شاهد مداخلات تأثیرگذاری در کاهش استفاده از نمک در نان‌ها بوده‌ ایم که بر اساس این برنامه تعدادی از نانوایی‌های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرهادی گفت: 71 هزار و 933 واحد نان سنتی شناسایی شده که برخی از آنها قدیمی و تعداد دیگر جدید‌التأسیس هستند و همچنین لازم است که اتحادیه‌های صنفی نیز در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها به بازرسان ما کمک کنند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: پس از اجرای این مصوبه در طی یکسال گذشته 63.3 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند اما تعدادی از آنها با توجه به آغاز فصل گرما اعلام کرده‌اند که بنا به دلایلی باید میزان استفاده از نمک در نان‌ها را افزایش دهند که امیدواریم اتحادیه‌ها بر این موضوع نظارت داشته باشند.

فرهادی در پایان گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها بوده و امیدواریم که دستگاه‌های غیراستاندارد از شرایط فعلی خارج شده و دستگاه‌های جدید جایگزین آنها شود.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




پیشنهاد فروش کیلویی نان به دولت ارسال شد

رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: پیشنهاد اتحادیه این بود که مبنای فروش از هر عدد نان به هر کیلو نان تغییر پیدا کند و قیمت آن متناسب با افزایش قیمت‌ها و هزینه‌ها صورت بگیرد که هم برای تولیدکننده و هم برای مصرف‌کننده قابل قبول باشد. این پیشنهاد برای تصمیم‌گیری نهایی به دولت ارسال شده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۹۹۳ up
chf فرانک سويس ۴۲,۲۶۲ down
sek کرون سوئد ۴,۶۲۴ down
nok کرون نروژ ۴,۹۰۱ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۳۹۷ up
inr روپيه هند ۵۸۷ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۹۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۲۷۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۰۲۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۱,۴۴۶ up
zar راند ۲,۹۷۵ up
try لير ترکيه ۷,۸۴۰ up
rub روبل روسيه ۶۳۳ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۳۵۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۳۳ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۳۸ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۷۳ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۶ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۴۱ up
cny یوان چين ۶,۱۱۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۸,۵۰۳ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۴۴ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۴۰۹ up
eur یورو ۴۷,۷۴۷ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۴۹ up
afn افغانی افغانستان ۵۵۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۷۷۴ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۶ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:
استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس