صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  پیشنهادهایی خوش‌ آب و رنگ برای روز عشق

  چیزی تا ۱۴ فوریه باقی نمانده و برای شیرینی‌پزان و قنادان این فرصتی مغتنم است تا حساسیت‌های هنری خود را کشف نموده و خلاقیت‌هایی زیبا را به نمایش بگذارند. در همین راستا مجموعه‌ای از شیرینی‌های پر رنگ و لعاب غیرکلیشه‌‌ای با تم‌های گل رز، صورتی و قرمز را جمع‌آوری نموده‌ایم که به‌ طور ویژه برای زوج‌های خوش‌خوراک طراحی شده‌اند!

            

شیرینی مون کیور طرحی از کریستف مایکلاک
مایکلاک شیرینی مون‌کیور را برای کسانی طراحی نموده که نمی‌دانند بهتر است در روز ولنتاین یک گل قرمز را به معشوقه خود سفارش دهند یا یک خوراکی شیرین. ظاهر این شیرینی مانند گل رز است اما در واقع یک کیک شکلاتی اسفنجی است که دارای روکشی از کره شکلات تیره ۶۶ درصد و میوه یوزو است.
 قلب‌گل‌های بزرگ به طراحی پیر هِرم
عطر طبیعی میوه‌های بِه پخته شده را می‌توان در کیور وینس یافت. این شیرینی ترد و خوشمزه دارای ترکیبی صحیح از شیرینی کرم ماسکارپونه، اسیدیته سبکی از میوه به و تازگی میوه سیب است.
رزهایی فوق واقع‌گرایانه،کاری از میشل ویلوم
در صنعت شیرینی‌پزی به منظور تولید رزهای قرمز مخملی از ترکیب شکلات و گلوکز استفاده می‌شود. برای بیش از بیست سال کمپانی Dolba که میشل در آن کار می‌کند، گل‌های رز را به این شیوه تولید نموده است اما زمانی که این محصولات به شیوه صنعتی تولید می‌گردند، دارای ظاهری طبیعی نخواهند بود. میشل یک گام جلوتر رفته و توانسته است رزهایی فوق ‌واقع‌گرایانه را تولید کند که در هیچ‌جا نظیری ندارند.
سدریک گرولت به کشف میوه‌ها ادامه می‌دهد
اگر در روز ۱۴ فوریه به رستوران دالی زیرمجموعه هتل Le Meurice وارد شوید با یک منوی استثنایی مواجه خواهید شد؛ یک دسر خوشمزه و تازه لیمویی که از سوی سر آشپز گرولت توسعه یافته است. این محصول استثایی دارای نامی استثنایی هم هست؛ لیمو در وهمی نوری!
قدرت تمشک اندریا والنتینی
آندریا والنتینی سرآشپز رستوران Radici از قالب‌های سیلیکومارت برای طراحی محصول ویژه ولنتاین خود که دارای پایه شیرینی برتون وانیلی است، استفاده نموده است. در این کیک کرم ناملاکا شیر شکلاتی، کرامبل جو و تمشک دیده می‌شود.
هنر نمایی پائولو گریفا
کمپانی Pavoni برای نمایش پتانسیل کامل خود در خط تولید قالب‌های سیلیکونی برای دکور و تزئین شیرینی‌ها، بر هنر پائولو گریفا متکی است. این سرآشپز توانسته با استفاده از این قالب‌های سیلیکونی و با ترکیبی از کیک اسفنجی تمشکی، کرم ماسکارپونه، کرم وانیلی و شکلات سفید، محصولی ویژه ولنتاین را طراحی کند.



 

                                     تاریخ:      سه شنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٢٢

 


خروج




پیشنهاد فروش کیلویی نان به دولت ارسال شد

رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: پیشنهاد اتحادیه این بود که مبنای فروش از هر عدد نان به هر کیلو نان تغییر پیدا کند و قیمت آن متناسب با افزایش قیمت‌ها و هزینه‌ها صورت بگیرد که هم برای تولیدکننده و هم برای مصرف‌کننده قابل قبول باشد. این پیشنهاد برای تصمیم‌گیری نهایی به دولت ارسال شده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۹۹۳ up
chf فرانک سويس ۴۲,۲۶۲ down
sek کرون سوئد ۴,۶۲۴ down
nok کرون نروژ ۴,۹۰۱ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۳۹۷ up
inr روپيه هند ۵۸۷ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۹۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۲۷۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۰۲۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۱,۴۴۶ up
zar راند ۲,۹۷۵ up
try لير ترکيه ۷,۸۴۰ up
rub روبل روسيه ۶۳۳ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۳۵۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۳۳ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۳۸ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۷۳ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۶ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۴۱ up
cny یوان چين ۶,۱۱۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۸,۵۰۳ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۴۴ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۴۰۹ up
eur یورو ۴۷,۷۴۷ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۴۹ up
afn افغانی افغانستان ۵۵۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۷۷۴ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۶ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:
استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس