صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  پیشنهادهایی خوش‌ آب و رنگ برای روز عشق

  چیزی تا ۱۴ فوریه باقی نمانده و برای شیرینی‌پزان و قنادان این فرصتی مغتنم است تا حساسیت‌های هنری خود را کشف نموده و خلاقیت‌هایی زیبا را به نمایش بگذارند. در همین راستا مجموعه‌ای از شیرینی‌های پر رنگ و لعاب غیرکلیشه‌‌ای با تم‌های گل رز، صورتی و قرمز را جمع‌آوری نموده‌ایم که به‌ طور ویژه برای زوج‌های خوش‌خوراک طراحی شده‌اند!

            

شیرینی مون کیور طرحی از کریستف مایکلاک
مایکلاک شیرینی مون‌کیور را برای کسانی طراحی نموده که نمی‌دانند بهتر است در روز ولنتاین یک گل قرمز را به معشوقه خود سفارش دهند یا یک خوراکی شیرین. ظاهر این شیرینی مانند گل رز است اما در واقع یک کیک شکلاتی اسفنجی است که دارای روکشی از کره شکلات تیره ۶۶ درصد و میوه یوزو است.
 قلب‌گل‌های بزرگ به طراحی پیر هِرم
عطر طبیعی میوه‌های بِه پخته شده را می‌توان در کیور وینس یافت. این شیرینی ترد و خوشمزه دارای ترکیبی صحیح از شیرینی کرم ماسکارپونه، اسیدیته سبکی از میوه به و تازگی میوه سیب است.
رزهایی فوق واقع‌گرایانه،کاری از میشل ویلوم
در صنعت شیرینی‌پزی به منظور تولید رزهای قرمز مخملی از ترکیب شکلات و گلوکز استفاده می‌شود. برای بیش از بیست سال کمپانی Dolba که میشل در آن کار می‌کند، گل‌های رز را به این شیوه تولید نموده است اما زمانی که این محصولات به شیوه صنعتی تولید می‌گردند، دارای ظاهری طبیعی نخواهند بود. میشل یک گام جلوتر رفته و توانسته است رزهایی فوق ‌واقع‌گرایانه را تولید کند که در هیچ‌جا نظیری ندارند.
سدریک گرولت به کشف میوه‌ها ادامه می‌دهد
اگر در روز ۱۴ فوریه به رستوران دالی زیرمجموعه هتل Le Meurice وارد شوید با یک منوی استثنایی مواجه خواهید شد؛ یک دسر خوشمزه و تازه لیمویی که از سوی سر آشپز گرولت توسعه یافته است. این محصول استثایی دارای نامی استثنایی هم هست؛ لیمو در وهمی نوری!
قدرت تمشک اندریا والنتینی
آندریا والنتینی سرآشپز رستوران Radici از قالب‌های سیلیکومارت برای طراحی محصول ویژه ولنتاین خود که دارای پایه شیرینی برتون وانیلی است، استفاده نموده است. در این کیک کرم ناملاکا شیر شکلاتی، کرامبل جو و تمشک دیده می‌شود.
هنر نمایی پائولو گریفا
کمپانی Pavoni برای نمایش پتانسیل کامل خود در خط تولید قالب‌های سیلیکونی برای دکور و تزئین شیرینی‌ها، بر هنر پائولو گریفا متکی است. این سرآشپز توانسته با استفاده از این قالب‌های سیلیکونی و با ترکیبی از کیک اسفنجی تمشکی، کرم ماسکارپونه، کرم وانیلی و شکلات سفید، محصولی ویژه ولنتاین را طراحی کند.



 

                                     تاریخ:      سه شنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٢٢

 


خروج




تصمیم‌گیری درباره قیمت نان، بعد از ماه رمضان

باتوجه به اینکه نانوایان نسبت به عدم تغییر قیمت نان طی چهار سال گذشته اعتراض دارند، معاون وزیر کشاورزی از تصمیم‌گیری برای اعمال تغییر در قیمت نان پس از ماه رمضان خبر داد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۸۰ up
gbp پوند انگليس ۵۶,۴۲۵ down
chf فرانک سويس ۴۲,۳۸۶ up
sek کرون سوئد ۴,۸۳۴ down
nok کرون نروژ ۵,۲۰۸ down
dkk کرون دانمارک ۶,۶۴۱ down
inr روپيه هند ۶۱۷ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۵۸ up
kwd دينار کويت ۱۳۹,۰۰۹ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۶,۴۰۱ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۰۹۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۶۱ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۴۳۶ up
cad دلار کانادا ۳۲,۷۳۴ down
zar راند ۳,۳۳۴ up
try لير ترکيه ۸,۸۳۵ down
rub روبل روسيه ۶۸۶ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۶۰ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۵۱ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۱,۷۳۵ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۲۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۹۱۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۳۷۴ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۶۶۵ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۸,۳۳۶ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۱۸ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۸۸۴ down
cny یوان چين ۶,۶۰۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۱,۲۳۷ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۵۸۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۹۹۱ down
eur یورو ۴۹,۴۶۶ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۲,۸۷۱ up
afn افغانی افغانستان ۵۸۹ eq
byn روبل جديد بلاروس ۲۱,۱۹۹ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۲ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۶۸۵ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۱۴ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

شرکت بازرگانی دولتی گندم اختلاط شده را در بورس ارائه دهد دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های آرد استان خراسان رضوی:
نان امروز شعار است اما دغدغه مسئولین نیست نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی:
مصرف بسیار کم‌رنگ خمیرمایه در واحدهای نان سنتی دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران مطرح کرد:
ما نیاز به گندم کیفی برای تولید آرد خبازی داریم مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد:
موانع و چالش‌هایی پیش روی کارخانه پویا وجود دارد مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آرد پویا:
کیفیت گندمهای تحویلی شرکت غله بسیار مطلوب است رئیس هیأت مدیره کارخانه آرد قم:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر