صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس اتحادیه نانوایان تهران خبر داد :

  اقداماتی در راستای تولید نان کامل در استان تهران

  اختصاصی/ قاسم زراعتکار با اشاره به طرح تولید نان کامل در استان تهران در سال 96 عنوان کرد: با توجه به اینکه چندین دستگاه‌ساز از ساخت دستگاه هایی به سبک آسیاب‌های آبی سابق خبر داده‌اند که در کشورهای دبی، پاکستان و هند برای تولید آرد کامل مورد استفاده قرار می‌گیرد

            

، طبق برنامه‌ریزی‌هاییکه داشته‌ایم‌ قرار است بازدیدی از این کشورها داشته باشیم.پس از بازدید و آزمایش دستگاه‌ها، با دست اندرکاران مجموعه آرد و نان جلساتی برگزار خواهیم کرد و در صورت اجرایی شدن این طرح در کارخانه‌های داخل کشور، چندین واحد نانوایی مشخص و موظف به تولید نان با آرد کامل خواهند شد.

رئیس اتحادیه نانوایان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار غلات نیوز اظهار کرد: یکی از اهداف و برنامه‌های ما در سال جدید ارتقاء سطح کیفی آرد است. با توجه به اینکه آرد از مواد اولیه و در واقع ماده اصلی تولید نان است لذا باید از کیفیت قابل توجهی برخوردار باشد که ما درصدد هستیم در سال جاری کیفیت آرد نانوایان را افزایش دهیم. در حال حاضر در ایران دارای 66 نوع گندم هستیم که 30 درصد درجه یک، 40 درصد درجه 2 و 30 درصد درجه 3 است و در آینده باید درباره کاشت و برداشت آن بررسی و کارشناسی بیشتری صورت گیرد. خوشبختانه در حال حاضر به خودکفایی گندم رسیده‌ایم و با توجه به بارندگی‌های اخیر امید است که در سال جاری گندم دیم زیادتری داشته باشیم.

طرح تولید نان کامل در استان تهران
وی در ادامه با اشاره به طرح تولید نان کامل در استان تهران در سال 96 عنوان کرد: با توجه به اینکه چندین دستگاه‌ساز از ساختدستگاه‌هایی به سبک آسیاب‌های آبی سابق خبر داده‌اند که در کشورهای دبی، پاکستان و هند برای تولید آرد کاملمورد استفاده قرار می‌گیرد، طبق برنامه‌ریزی‌هایی که داشته‌ایم قرار است بازدیدی از این کشورها داشته باشیم. البته در حال حاضر این دستگاه در هیچ‌کدام از کارخانه‌های ایران نصب نشده و در واقع آرد کامل در کشور تولید نمی‌شود. طبق استانداردهای موجود در حال حاضر آرد 12 درصد برای نان سنگک، آرد 15 درصد ویژه لواش و تافتون و آرد 18 درصد مخصوص نان بربری توزیع و عرضه می‌شود.
زراعتکار افزود: پس از بازدید و آزمایش دستگاه‌ها با دست اندرکاران مجموعه آرد و نان جلساتی برگزار خواهیم کرد و در صورت اجرایی شدن این طرح در کارخانه‌هایداخل کشور، چندین واحد نانوایی مشخص و موظف به تولید نان با آرد کامل خواهند شد. البته این مسأله نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما باید در این راستا گام بردارند تا جامعه به مرور به سمت مصرف نان کامل کشیده شود.

نصب دستگاه تصفیه آب در نانوایی‌های استان تهران
رئیس اتحادیه نانوایان تهران در ادامه به سایر برنامه‌های اتحادیه برای ارتقاء وضعیت صنف نانوایان اشاره نمود و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده با تعاونی نانوایان استان، 20 هزار لباس ویژه به صورت کامل تهیه شده و رایگان میان نانوایان سطح استان توزیع می‌شود.
وی ادامه داد: بر اساس آزمایش‌هایصورت گرفته از برخی نانوایی‌ها مشخص شد کهPH آب در برخی مناطق استان تهران و سایر استان‌ها بالاست، به همین دلیل این مناطق را در اولویت قرار می‌دهیم و طبق قراردادی که با دانشگاه شهید بهشتی امضا کرده‌ایم بنا شد واحدها مجهز به دستگاه‌های اتوماتیک تصفیه آب شوند.

زراعتکار به برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان اشاره نمود و ادامه داد: در سال جدید تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان فنی و حرفه‌ای امضا کرده‌ایم که بر مبنای آن دوره‌های آموزشی در اتحادیه نانوایان برگزار خواهد شد. دوره‌ها از اول اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تمامی متصدیان و کارگران نانوایی سطح استان به‌ویژه نانوایانی که به تازگی واحد جدید احداث کرده‌اند ملزم به حضور هستند.

طرح یکسان‌سازی آرد منجر به افزایش کیفیت نان می‌شود
رئیس اتحادیه نانوایان تهران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در صورتی که طرح یکسان‌سازی آردرخ داده و نانوا اختیار انتخاب آرد داشته باشد، قطعاً می‌تواند نان باکیفیت به مردم عرضه کند. در هیچ کجای دنیا این‌طور نیست که مصرف‌کننده حق انتخاب نداشته باشد اما متاسفانه در صنف خبازی، نانوایان حق انتخاب آرد ندارند. در واقع با پیاده‌سازی طرح یکسان شدن نرخ آرد و نان در آینده، امید است نانوایان با خرید آرد دلخواه نان باکیفیت روانه سفره‌های مردم کنند که در این صورت با ایجاد فضای رقابتی میان کارخانه‌ها برای تولید آرد باکیفیت‌تر و فضای رقابتی میان کشاورزان برای تولید گندم مرغوب‌تر شاهد ارتقاء کیفیت گندم، آرد و نان در کشور خواهیم بود.

وی در خاتمه با اشاره به بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته خاطرنشان کرد: متاسفانه این بخشنامه بی‌نظمی‌هایی را در صنف ایجاد کرده و همکاران ما را معترض نموده است. در چنین شرایطی که از آخرین نرخ‌گذاری نان نزدیک به 4 سال است که می‌گذرد و در مقابل هزینه‌های جانبی نانوایی هر ساله 25 درصد افزایش می‌یابد، بر تعداد نانوایی‌ها آن هم بدون رعایت حریم صنفی افزوده می‌شود.

زراعتکار در خاتمه از نانوایان سنتی سراسر کشور تشکر کرد و گفت: از نانوایان سنتی کشور تقاضا دارم در کنار تمامی مشکلاتشان تلاش کنند با عرضه نان باکیفیت رضایت مشتریان را جلب نمایند تا دعای مردم همیشه پشت سرشان باشد.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٦ فروردين ١٣٩٦        ساعت:     ٠٩:١٣

 


خروج




امسال صادرات غلات روسیه بیش از ۵۴ درصد رشد کرد

طبق آخرین آمار اداره فدرال خدمات کالا، صادرات گندم و آرد چاودار روسیه در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر ۲۰۱۸، با رشد ۵۴.۳ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۵۷۴ up
chf فرانک سويس ۴۱,۷۰۵ up
sek کرون سوئد ۴,۶۴۰ up
nok کرون نروژ ۴,۹۴۵ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۵۶ up
inr روپيه هند ۵۸۳ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ up
kwd دينار کويت ۱۳۸,۰۰۵ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۱,۳۱۵ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۶,۸۶۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۶۳ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۳۱,۷۲۲ down
zar راند ۲,۹۰۹ down
try لير ترکيه ۷,۶۶۱ down
rub روبل روسيه ۶۱۸ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۴ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۳۳۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۴۴۷ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۸۷ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۲۲۵ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۵۹۵ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۲۸ up
cny یوان چين ۶,۰۴۳ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۷,۶۳۹ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۱۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۰۷۶ down
eur یورو ۴۷,۴۲۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۲۲۴ up
afn افغانی افغانستان ۵۵۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۶۴۶ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۰ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۹ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
تأیید سازمان صنعت، معدن و تجارت برای ما تأیید نهایی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس