وقتی سلامت ماشین پخت نان هیچ اهمیتی ندارد!
اختصاصی/ متأسفانه در حال حاضر بسیاری از دستگاههای پخت نان در واحدهای صنفی نانوایی بالاخص نان سنتی، فاقد استاندارد هستند و با اینکه مسئولین به این مسأله واقفند، اقدامی در خصوص کنترل این مسأله صورت نمیگیرد.
یوسفی ادامه داد: باید از طریق اتحادیه صنف نانوایان به همه واحدهای خبازی ابلاغ شود که ضرورت صدور پروانه کسب، نصب دستگاه مورد تأیید استاندارد در واحدهای صنفی نانوایی است. در صورتی که این اتفاق بیفتد و این قانون اجباری شود، میتوان جلوی فعالیت دستگاهسازان زیرزمینی و غیراستاندارد را گرفت.
یوسفی ادامه داد: متأسفانه به دلیل کوتاهی دستگاههای نظارتی و سوء نظارت در این زمینه، روز به روز بر فعالیت دستگاهسازان زیرزمینی و غیراستاندارد اضافه میشود.
مدیرعامل شرکت پویان پخت تصریح کرد: متأسفانه این واحدها هزینههای تولید یک ماشین استاندارد را ندارند و به تعهدات استاندارد هم عمل نمیکنند و با سوءاستفاده از این مسأله و با فروش ارزانتر محصولات، مشتریان را جلب میکنند در حالی که توجه به استاندارد و بهداشتی بودن ماشینآلات باید به یک اصل مهم و یک قانون اجباری تبدیل شود.
خبرنگار: سیمین باقری
تاریخ: دوشنبه ١٢ آبان ١٣٩٩ ساعت: ١٣:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|