نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات:
از نظر فنی و علمی، کنجد سیاه بهتر از کنجد سفید است
اختصاصی/ محمدرضا خواجه در واکنش به ویدئویی در خصوص مضرات کنجد سیاه در فضای مجازی که باعث واکنشها و انتقادات بسیار از سوی نانوایان شده بود، گفت: از نظر فنی و علمی، کنجد سیاه و قهوهای بسیار بهتر از کنجد سفید و پوستکنده است.
خواجه ادامه داد: طبق گزارش اداره استاندارد یزد، کنجد سفید یا پوستکنده باید ظرف مدت 48 ساعت در واحد نانوایی استفاده شود در غیر این صورت در معرض قارچزدگی و کپکزدگی قرار گرفته و به دلیل چربی زیاد، دچار آلودگی میکروبی خواهد شد.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات تصریح کرد: توصیه ما به نانوایان این است که به منظور جلوگیری از آلوده بودن احتمالی کنجد سیاه، حتما از شرکتهای دارای نشان استاندارد و وزارت بهداشت اقدام به خرید کنند.
تاریخ: شنبه ١ مرداد ١٤٠١ ساعت: ١٥:١٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|