مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز الیگودرز:
طرح ملی کافهنان، منفعت بسیاری برای دولت دارد/ هدف ما کاهش دورریز نان و تأمین سلامت جامعه است
اختصاصی/ مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز الیگودرز خاطرنشان کرد: امروز که به سمت آزادسازی صنعت آرد و نان در حال حرکت هستیم، باید به اهمیت مقوله کیفیت در زنجیره تأمین نان بسیار توجه شود.
شریفی ادامه داد: قطعا برخورداری از یک جامعه سالم، برای دولت منفعت دارد و ترویج تولید و مصرف نان سالم در کشور، این امر را محقق میسازد.
وی افزود: در طرح جدید نان، نه تنها در هزینههای یک واحد تولیدی صرفهجویی میشود بلکه با اصلاح الگوی تولید و مصرف نان، دولت دیگر هزینهای برای درمان بیماریهای ناشی از تغذیه نادرست پرداخت نخواهد کرد.
مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز الیگودرز خاطرنشان کرد: در واقع در واحدهای مدرن تولید نان که مدنظر ما است، خمیرهای منجمد انواع نانها تبدیل به محصول نهایی خواهد شد. واحدهای تولید نان از حالت تکمحصولی خارج و نان و انواع محصولات نانی سالم با مشخصههای استاندارد و بهداشتی به مشتری تحویل داده خواهد شد.
شریفی خاطرنشان کرد: دیدگاه ما، به حداقل رساندن دورریز نان و تأمین سلامتی برای جامعه است، قطعاً اگر طرح کافهنان در کشور اجرایی شود و اگر یک مجموعه تولیدی به طور ماهیانه 3 هزار تن سهمیه آرد داشته باشد، 200 میلیارد تومان در سال صرفهجویی اقتصادی برای دولت به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به مزایای راهاندازی طرح ملی کافهنان در کشور گفت: در واقع یکی از دغدغههایی که اکنون در بخش نان سنتی با آن مواجه هستیم، نداشتن مهارت کارگران شاغل در واحدهای نانوایی است که این موضوع به دلیل نرخگذاریهای غلط نان و به دنبال ناتوانی کارفرما در تأمین هزینههای نیروی کار متخصص در طول سالهای مختلف، اتفاق افتاده است. در کافهنانها دیگر مهارت نیروی انسانی، یک دغدغه نیست و در صورتی که این واحدها راهاندازی شوند، بدون نیاز به تخصص و مهارت خاص، خمیر منجمد به محصول نهایی تبدیل و تحویل مشتری داده خواهد شد.
مدیرعامل کارخانه آرد ممتاز الیگودرز افزود: در یک واحد نان سنتی، اکنون ۳ نیروی انسانی مشغول به کار هستند اما در کافهنانی که ما طراحی کردهایم، ۸ نیروی انسانی فعالیت خواهند داشت. یکی دیگر از محسنات این طرح، این است که قیمت نان، سراسری میشود و دغدغه نرخ که سالها است نانوایان با آن مواجهاند، رفع خواهد گردید. خطر قاچاق آرد نیز کاهش یافته و به صفر خواهد رسید زیرا آرد در کارخانه تبدیل به خمیر منجمد و تحویل واحدهای خبازی داده خواهد شد. از سوی دیگر، وقتی خمیر نان در محیط کارخانه و تحت نظارت مدیران فنی و کنترل کیفیت عملآوری میشود، جوش شیرین و سایر افزودنیهای غیرمجاز از فرایند تولید نان حذف خواهد شد و بدین ترتیب ماندگاری نان بیشتر خواهد بود.
به گفته شریفی، طرح راهاندازی نانواییهای مدرن یا کافهنان از سوی دولت مورد استقبال قرار گرفته و قرار است با حمایت بخش دولتی، این پروژه ملی با سرمایهگذاری ۴۰۰ تا۴۵۰ میلیارد تومان در سطح کشور اجرایی گردد.
وی تصریح کرد: حداقل انتظار ما از مسئولین، این است که در صورت اجرای این طرح، در تخصیص سهمیه آرد یارانهای، ما را حمایت کنند. اکنون بخشی از ماشینآلات مورد نیاز اجرای طرح خریداری شده اما متأسفانه به دلیل تحولات اقتصادی و تغییرات شرایط بینالمللی، هنوز بخشی از ماشینآلات وارد نشده است و قطعاً در صورت حمایت بخش دولتی، امکان اجرای طرح در کشور فراهم خواهد شد.
تاریخ: چهارشنبه ٥ مرداد ١٤٠١ ساعت: ١٦:٣٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|