برزیل در حال آزمایش انواع گندم اصلاح ژنتیکی شده
اختصاصی/ برزیل، بزرگترین صادرکننده سویا در جهان و البته واردکننده خالص گندم، در حال آزمایش انواع گندم مقاوم به خشکی و اصلاح ژنتیکی شده است زیرا به دنبال خودکفایی بیشتر در تولید محصولات غذایی اصلی است.
رئیس تحقیقات گندم Embrapa در مصاحبهای با رویترز بیان کرد: Embrapa در ماه مارس، زمانی که شروع به کاشت گندم در مزارع آزمایشی کرد، از آژانس امنیت زیستی برزیل، CTNBio، تأییدیه نظارتی دریافت کرد و نتایج در مردادماه گزارش خواهد شد.
حدود 90 درصد گندمی که در برزیل رشد میکند، در مناطق جنوبی و بسیار مرطوب است. کاشت این محصول در بخش شمالی میتواند میزان گندم کشت شده در برزیل را به شدت افزایش دهد. بر اساس گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) در سال بازاریابی 2021-2020، برزیل 25/6 میلیون تن گندم تولید کرد در حالی که 395/6 میلیون تن گندم نیز وارد کرد.
این اقدام، نشانه افزایش تمایل در سراسر جهان به کاشت گندمی است که بتواند در برابر خشکسالی مقاومت کند زیرا آب و هوای نامطلوب مرتبط با تغییرات جوی، خطر کمبود غذا در جهان را افزایش میدهد.
تاریخ: سه شنبه ٣١ خرداد ١٤٠١ ساعت: ٠٩:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|