در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
کیفیت نان مازندران چگونه است؟!/ آیا نان مازندران گران میشود؟!
اختصاصی/ در حالی که نانوایان مازندران از کیفیت آرد استان رضایت نسبی دارند و کیفیت نان استان هم تحت تاثیر این مسأله، پایین اعلام میشود، به گفته معاون سازمان صمت این استان، پایشها نمره خوب را برای کیفیت نان استان نشان میدهد.
وی افزود: در سالهای گذشته چون گندمهای متفرقه وارد استان مازندران میشد، کیفیت آرد، خوب نبود اما در طول یک سال اخیر با ورود گندمهای وارداتی به استان، کیفیت آرد و نان ارتقا یافته است.
اصغرزاده ادامه داد: تعریف مشخصی از کیفیت نان، ارائه نشده به طوری که ممکن است مردم نان سفید را نانی باکیفیت بدانند اما از نگاه فنی و کارشناسی، نان هرچه تیرهتر باشد، استاندارد، باکیفیت و دارای مواد مغذی بیشتر است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان در راستای کاهش میزان سبوسگیری آردها اظهار کرد: در راستای سالم و کیفیسازی نان استان، درصد سبوسگیری آرد بربری را از ۲۲ به ۱۸ درصد و سایر نانهای سنتی را از ۱۸ به ۱۵ درصد تقلیل دادیم، کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی نیز به صورت مستمر آرد واحدهای خبازی و کارخانهها را ارزیابی و میزان سبوس آردها را بررسی میکنند و در صورت مشاهده نکات انحرافی در راستای عدم رعایت درصد سبوس آردها، برخوردهای قانونی صورت خواهد گرفت. در حال حاضر یکی از پارامترهای مهم در تخصیص ماهیانه سهمیه گندم به کارخانهها، درصد سبوسگیری آرد است.
معاون سازمان صمت استان مازندران در خاتمه با اشاره به کمفروشی به عنوان عمدهترین تخلف نانوایان استان مازندران گفت: یکی از عوامل موثر در ایجاد این تخلف، نرخ نان است که ما به دنبال بررسی و آنالیز قیمت نان هستیم و امیدواریم بتوانیم قیمت نان را به زودی در استان اصلاح کنیم.
تاریخ: شنبه ١٨ ارديبهشت ١٤٠٠ ساعت: ١٠:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|