ابراز امیدواری دانشمندان چینی برای بهبود امنیت غذایی با کمک ژن باستانی و وحشی ذرت
اختصاصی/ محققان ژنی را شناسایی کردهاند که به افزایش محتوای پروتئین در ذرت کمک میکند و این پیشرفت میتواند نیاز به واردات سویا را کاهش دهد.
به گزارش غلات نیوز به نقل از South China Morning Post، محققان این ژن را به گستردهترین گونه ذرت کاشته شده در چین اضافه کردند و دریافتند که محتوای پروتئین آن تا 4 درصد افزایش یافته است.
طبق گزارش روزنامه رسمی China Science Daily، هر یک درصد افزایش در محتوای پروتئین ذرت، به این معنی است که چین میتواند واردات سالانه سویا را 8 میلیون تن کاهش دهد.
چین بزرگترین مصرفکننده سویا در جهان است و حدود 100 میلیون تن در سال سویا وارد میکند.
به دلیل محتوای کم پروتئین در ذرت، صنعت دامپروری نیز مجبور به استفاده از پروتئین سویا در خوراک است که به نوبه خود میزان سویای وارداتی چین را افزایش میدهد.
وو یونگروی، محقق آکادمی علوم چین، به China Science Daily گفت: بهبود محتوای پروتئین ذرت نه تنها یک ضرورت استراتژیک برای تضمین امنیت غذایی ملی است بلکه برای تضمین توسعه سالم این صنعت نیز مهم است.
وی همچنین بیان کرد: ما محتوای پروتئین ذرت را از 10 به 14 درصد افزایش دادهایم و قصد داریم در حالت ایدهآل، آن را به 16 یا حتی 20 درصد نیز افزایش دهیم.
تاریخ: شنبه ٥ آذر ١٤٠١ ساعت: ١٠:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|