آسیابانان کردستان به دریافت پروانه بهداشتی تولید سبوس زیر چانه ملزم شدند
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان با بیان اینکه از مصوبات اخرین جلسه کارگروه آرد ونان استان، الزام واحدهای آسیابانی به تاسیس آزمایشگاه پخت و نیز الزام کارخانجات به دریافت پروانه بهداشتی تولید سبوس استحصالی زیر چانه بوده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر کیفیت آردهای استحصالی در استان با تخصیص گندم وارداتی به کردستان و اختلاط با گندم های داخلی از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
جمال صالحی در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: بر اساس مصوبات آخرین جلسه کارگروه آرد ونان تشدید اقدامات نظارتی در حوزه آرد ونان، تسریع در اتمام توزیع و نصب کارتخوان های هوشمند و بروز رسانی تابلوهای شناسایی واحدهای نانوایی در دستور کار قرار خواهد گرفت. اکنون 10 درصد از نانوایی ها به دلیل مشکلات حقوقی و عدم انطباق مالکیت با صاحب پروانه مجهز به کارتخوان هوشمند نشده اند.
صالحی ادامه داد: یکی از اقدامات پژوهشی که بر اساس مصوبه کارگروه آرد ونان مقرر شد از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان اجرایی شود تحقیقات در خصوص کیفیت گندم بومی استان کردستان و همچنین نمک مصرفی در نان های تولیدی است.
تاریخ: چهارشنبه ٢ آذر ١٤٠١ ساعت: ١٥:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|