استفاده از ژن ذرت برای تولید پروتئین مجازی
این روزها تولیدکنندگان تلاش میکنند تا بتوانند مکملهای خوراکی و تقویتی برای دانهها و محصولات کشاورزی تولید کنند که کمترین میزان مواد شیمیایی را داشته باشد و در عینحال بیشترین کارآیی را بهرهوری را به ارمغان بیاورد.
از این رو استفاده از خودِ محصولات کشاورزی در این راستا میتواند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشد و هزینههای جانبی را نیز کاهش دهد. اخیراً یک محقق فرانسوی در اطلاعیه رسمی اعلام کرده است که میتوان از ژن ذرت، پروتئین مجازی را تولید کرد که میتواند بیش از 95 درصد به صورت مستقیم به سایر محصولات کشاورزی انرژی مضاعف دهد. مکملی که به طور مستقیم 95 درصد پروتئین را انتقال دهد و به رشد کیفیت محصول به اینصورت کمک کند، تاکنون تولید نشده است. در واقع یک ساختارشکنی در ژن اصلی ذرت میتواند میزان بهرهوری آن را به میزان غیرقابل تصوری افزایش دهد و از این رو پروتئین را بهصورت مجازی و مضاعف تولید کند.
بنابراین دیگر محصولات با دریافت این نوع پروتئین میتوانند به شدت قدرت گرفته و با یک کیفیت و ماندگاری بالا به بازار عرضه شوند. این امر موجب میشود که میزان دورریزی و هدر رفتن محصولات کشاورزی در بازار به حداقل میزان ممکن برسد و سایر هزینههای نگهداری نیز از بین برود. بههمین دلیل کشاورزان و مزرعهداران نیز میتوانند هزینههای جانبی خود را کاهش دهند و به بهرهوری بالاتر و معقولتری دست یابند.
تاریخ: سه شنبه ٢٧ مهر ١٤٠٠ ساعت: ١٢:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|